OPROEP AAN MIJN LIEVE LEZERS!!

We zijn inmiddels al bij hoofdstuk 40 (champagne, taart, alles!) en ik heb een paar fantastische, trouwe lezers die ik wat meer bij dit verhaal willen betrekken. Dus, wanneer je dit hoofdstuk hebt gelezen, kun je een comment achterlaten en op die manier een bijdrage kunnen leveren aan dit verhaal vol plottwists, romantiek en fantasie, door middel van het invullen van volgende lijstje:

-Op welke manier moet Yami ervoor zorgen dat Isis weer verliefd op hem wordt? (Bijvoorbeeld: Zich aan haar opdringen, haar negeren, een keer flink boos op haar worden, keiharde sex, lange eenzame opsluiting in een tempel, zeg het maar HAHA hoe origineler hoe beter!)

-Ik wil Yami nog wat meer magische krachten geven dan hij op dit moment heeft, dus: Welke kracht(en) zou Yami volgens jou nog meer moeten hebben?

-Welke wens stellen ze aan de volgende Sage?

-Wat voor een Tempel zou je nog willen zien? (Een tempel op de bodem van een meer, een tempel in een vulkaan, etcetera)

-Heb je nog andere suggesties voor in het verhaal? Een leuke plottwist ofzo? :]

-Moet ik dit verhaal ooit eindigen? (Dit was een retorische vraag. Ooit komt er eens het eindgevecht en daarna nog een klein eindstukje, maar ik ga dat zoveel mogelijk uitstellen want ik wil niet dat dit verhaal ooit eindigt :C)


Nu ik dat heb gezegd, mag je gaan genieten van het volgende (in verhouding relatief korte) hoofdstuk, en vergeet niet om het lijstje in te vullen!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen