Normaal maak ik geen reclame voor andere mensen en al helemaal niet onverwachts maar serieus ga deze story van Confused maar snel lezen want die is awesome. :3

Diep in gedachte liep Draco naar The Great Hall voor het ontbijt. Hij begroette Crabbe, Goyle en Blaise toen hij plaats nam. Alle drie knikte ze afwezig naar Draco waarna ze rustig door aten.
      'Wie heeft die stomme grap eigenlijk bedacht met het wachtwoord?' doorbrak Draco de stilte. Crabbe en Goyle keken elkaar angstig aan en Blaise kuchte en dronk van zijn pompoensap. 'Blaise?' Draco richtte zijn blik op zijn beste vriend. 'Wat? Ik heb het niet gekozen,' ondanks zijn stem vol zekerheid was er een teken van angst op zijn gezicht te bespeuren. 'Juist,' snoof Draco, hij voelde zijn woede weer opborrelen, het lag altijd juist onder het oppervlak zodat maar één iemand iets verkeerd moest doen en het zou opborrelen. 'Dray ik heb het echt niet gekozen,' Draco vernauwde zijn ogen en keek Blaise aan. 'Wie dan?' 'Dat kan ik niet zeggen,' Blaise sloeg zijn ogen neer. 'Zeg het!' Draco veerde recht waardoor zijn stoel op de grond kletterde en de meeste omkeken. 'Pansy,' mompelde Blaise binnensmonds, 'Draco, windt je er niet zo in op, oké?' Blaise zette Draco's stoel terug recht en trok Draco neer aan zijn arm. 'Ze was gewoon jaloers en probeert je zo te krengen niets bijzonders en-' iedereen draaide zijn of haar hoofd richting de deur van The Great Hall toen een bleke Pansy schreeuwend binnenliep. Een aantal meisjes van Slytherin stonden recht van tafel en liepen naar haar toe. Ook Draco stond recht en besloot te gaan horen wat er aan de hand was. 'M-m-marnie,' stotterde Pansy. 'Niet grappig Parkinson, wat is er aan de hand?' 'I-ik z-zag M-marnie,' Draco wist dat Pansy op dit moment de waarheid sprak en drong door de menigte naar Pansy toe. 'Waar is ze?' Draco nam Pansy bij haar schouders vast en schudde haar zachtjes door elkaar. 'S-slaapzaal,' tranen rolden over Pansy haar wangen, Draco knikte nors, duwde Pansy een stukje opzij en liep The Great Hall uit richting de leerlingenkamer. Toen hij richting de slaapzaal van de meisjes wou lopen lag hij al even snel terug beneden op de grond. De wenteltrap had de vorm aangenomen van een glijbaan toen Draco naar boven probeerde te geraken. Hij zuchtte gefrustreerd. 'MARNIE!' zijn stem galmde doorheen de hele leerlingenkamer maar ieder antwoordt bleef uit.
      'Je hebt gelogen, je hebt gelogen!' Draco's ogen spuwde vuur terwijl Pansy ineengedoken tegen de muur aan stond. 'N-niet waar, ik zag ze e-echt,' 'Ik weet wat je probeert te doen, Pansy en je krijgt me niet gek, echt niet,' Draco spuwde voor Pansy haar voeten en liep toen de leerlingenkamer uit richting de zevende verdieping.
      Met een diepe zucht liet Draco zich in het bad zakken. Dit was net wat hij nodig had, een rustige omgeving waar niemand hem kon storen. Hij richtte zijn blik op de deur om te zien of deze wel degelijk op slot zat en liet zich toen dieper in het bad zakken en sloot zijn ogen.

Geklop weerklonk op de deur en professor McGonagall staakte haar uitleg en riep 'binnen'. Harry kwam het lokaal binnen. 'Ik moest Draco komen halen van professor Dumbledore,' Draco probeerde Harry's blik te vangen maar die bleek koppig naar voren toekijken. 'Goed, Malfoy neem al je spullen maar mee. Ik heb zo'n voorgevoel dat, dat wel een tijdje kan duren,' Draco stak al zijn spullen in zijn tas en liep daarna Potter achterna het klaslokaal uit.


______

"I'll always remember you" van Miley Cyrus is mooi. :3

Reageer (9)

  • SilverSoul

    Zo sneu ):
    Snel verder!

    Xx <3

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    Marnie is back! ;o
    snel verder! Echt een super verhaal!
    En idd een mooi liedje!
    ily <3

    1 decennium geleden
  • mizziris16

    snel verder.
    Marnie moet egt snel terugkomen.
    xxxx

    1 decennium geleden
  • Fantastical

    Beautyfull <3

    1 decennium geleden
  • Lordinxo

    WOOOOEPS. snel verder. marnie moet echt terugkomen, ik vind dit sneu voor draco :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen