Would you guys like a Ron/Draco story? let me know. :3

Draco onderdrukte een geeuw terwijl hij het boek voor de zoveelste keer doorbladerde, opzoek naar iets dat ze misschien gemist hadden. Ron leunde met zijn hoofd op zijn hand terwijl zacht gesnurk weerklonk, Hermione had haar hoofd op Ron zijn schoot geplaatst terwijl ze langzaam en regelmatig ademde, diep in dromenland vertoevend. Harry had -onbewust- zijn hoofd ten ruste gelegd tegen Draco zijn schouder aan terwijl hij in naar de open haard keek hoe het vuur nog na smeulde.
      Draco wou het papier omdraaien toen hij doorhad dat dit papier dikker was dan de rest. Hij keek nauwkeurig naar het papier en prutste aan een hoekje. 'Pst, Harry,' Draco schudde Harry van zijn schouder af en trok het papier open. 'Wat staat er?' vroeg Harry toen hij zag wat Draco net deed. 'Niet veel,' mompelde Draco die de zinnen bestudeerde. 'Waarom zouden ze deze twee papieren aan elkaar hebben geplakt?' Harry haalde zijn schouders op. 'Geen idee. Ron, Hermione, wordt wakker,' Harry schudde Hermione aan haar schouder die geschrokken recht sprong waardoor ook Ron wakker werd. 'Wat is er?' vroeg Hermione slaperig. 'Draco heeft iets ontdekt,' 'Wat dan?' vroeg Ron die over Draco zijn schouder naar het boek keek. 'Deze twee papieren plakten aan elkaar,' mompelde Draco terwijl hij het boek aan Hermione gaf. '"Daar waar de zon ooit scheen zal hij weder schijnen, als men maar weet waar men geboren is en daar zal terugkeren." Wat betekend dat?' vroeg Hermione. 'Geen idee. Er zal vast wel een betekenis achter zitten,' mompelde Draco en hij keek nadenkend in het na smeulende vuur.
      'Ik heb het!' riep Draco waarna hij opsprong. De drie Gryffindors schrokken op uit hun slaap en keken hem vragend aan. '"als men maar weet waar men geboren is en daar zal terugkeren." We moeten naar het huis van Romeoes,' 'Dat is,' 'Briljant,' maakte Hermione Ron's zin af. Draco geeuwde en knikte. 'Dat lijkt me trouwens ook het meest logische, dat die Steen dáár ligt,' 'Dumbledore zal ons vandaag vast meer uitleg geven,' mompelde Harry die zijn armen strekte waardoor een aantal botten pijnlijk kraakten. 'Ik kan beter terug gaan naar de leerlingenkamer van Slytherin voor ze hier wakker worden,' mompelde Draco waarna hij richting het portretgat liep. 'Oh Draco!' Hermione sprong over de zetel en liep richting Draco, 'kan je tijdens de eerste les al je nodige spullen meenemen en aan mij geven? Ik heb zo'n voorgevoel dat we de kans niet meer krijgen om onze spullen te pakken.' Draco keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Waarom?' 'Ik eh- ik heb een tas betoverd, er past van alles in hoe groot of klein het ook is. En het leek me handig om tijdens onze zoektocht alle nodige spullen wel bij te hebben,' Draco knikte. 'Ik zal er voor zorgen.'


'Heb je alles bij?' vroeg Hermione nadat ze Draco een gang introk waar niemand hen kon zien. 'Ja,' 'Kleding? Spullen om je te wassen?' 'Ja, alles,' 'Goed, geef maar,' Draco gaf zijn tas aan Hermione. 'Sorry,' mompelde Hermione waarna ze alles uit de tas haalde en in een klein schoudertasje stopte. 'Wanneer zouden we naar Dumbledore moeten?' Hermione haalde haar schouders op. 'Ik denk wanneer Gryffindor en Slytherin niet samen les hebben, dus dat is pas het laatste lesuur,' antwoordde Hermione en ze gaf Draco zijn lege tas terug.

_______

Oké, nu weet ik niets onzinnigs neer te zetten hier, mhew. D:

Reageer (7)

  • McGuiness

    Awesome!


    -en een Ronnie/Dracie story zou geweldig zijn(L)

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    IK WIL MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER! O.O
    Super goed liefje! ;p
    En jajajajajajajajajajaja en Ronnetje en Dracotje storie ;o
    ily <3

    1 decennium geleden
  • Fantastical

    Het is toch de steen van wederkeer? :$

    snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Bookmark

    Snel verder, jij! :DD

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen