Ik vertrek dinsdag op vakantie, dus na dinsdag komen er zeker geen hoofdstukken voor een paar dagen, sorry.

'JIJ WAS NIET DE ENIGE DIE VAN HAAR HIELD!' Draco liep rood aan. Het liefst van alles zou hij Harry willen vervloeken, maar hij wist dat, dat een grote fout zou zijn. 'ALSOF IK DAT NIET WEET! MAAR IK STEL ME TENMINSTE NIET AAN!' 'Neem dat terug,' siste Draco woedend, 'neem dat terug!' hij richtte zijn wand op Harry. 'Wat wou je doen? Me vervloeken, me laten creperen? Zeg het dan, ik durf ervoor te wedden dat je die vervloekingen heel erg goed kan,' 'Harry, doe nou niet,' piepte Hermione, die angstig aan Harry zijn mouw trok. 'Ach, Mione, hij is toch te zwák om het te doen,' Draco beefde van woede, het lag op het puntje van zijn tong, 'Cruc-' 'Ik heb iets gevonden! Ik heb iets-' Ron staakte zijn poging om iedereens aandacht te trekken en keek geschrokken toe. Draco liet zijn wand zakken en richtte zich tot Ron.
      'Wat heb je gevonden, Weasley?' alle zin om vriendelijk te doen tegen deze drie was verdwenen. Harry was te ver gegaan. 'Als jij er niet was geweest, waren we hier niet, dan zat ík nu met Marnie op school,' had Harry hem toegefluisterd toen Hermione en Ron druk aan het zoeken waren naar dingen die hen op het juiste pad zette. 'Eh- juist, hier,' Ron duwde een klein, zwart, boekje in Draco zijn handen. 'Wat is dit?' Draco hief het boekje een beetje op en keek Ron vragend aan. 'Eh- de vijfde pagina,' Draco bladerde door het boekje en stopte op de vijfde pagina.

Ik ben goed verstopt en zal enkel te vinden zijn als je me echt nodig hebt.
Alleen het zuiverste bloed zal mij kunnen gebruiken.
Ware liefde zal beloond worden.


'Hier worden we niet veel wijzer op, Rónald,' snauwde Draco. 'Denk. Nou. Eens. Na. ALLEMAAL!' Hermione was rood aangelopen van woede. Ze trok het boekje uit Draco zijn handen. '"Ik ben goed verstopt en zal enkel te vinden zijn als je me nodig hebt." Hier moet ergens een aanwijzing liggen die we enkel zullen vinden als we het werkelijk willen,' zei Hermione, '"Alleen het zuiverste bloed zal mij kunnen gebruiken." Dat kan op twee dingen wijzen, alleen iemand van zuiver tovenaarsbloed zal gebruik kunnen maken van de Steen of enkel iemand die afstamt van de maker van de Steen,' Hermione keek de drie jongens aan, zuchtte en sprak verder, '"Ware liefde zal beloond worden." Dat had ik me al bedacht, ik denk dat we allemaal' -ze keek Harry waarschuwend aan- 'moeten vertrouwen op Draco.' Ze sloeg het boekje dicht en legde het neer op de bureau waar ze naast stond. Draco hoorde Harry luid snuiven. 'Wat gaan we nu doen?' 'Ik stel voor, want het is al laat, dat we een kamer zoeken waar we degelijk kunnen slapen. Dan zien we morgen wel verder,' nadat gezegd te hebben gingen ze opzoek naar een kamer waar ze zouden kunnen slapen.

________

Hm, niet de beste vrienden, blijkbaar.

Reageer (6)

  • McGuiness

    Draco rocks! Harry sucks!

    1 decennium geleden
  • TheRipper

    poor draco ):

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    Ooh wat een geruzie ;o
    snel verder!!
    super goed!
    ily <3

    1 decennium geleden
  • Makayla

    Kut Harry, Go Draco ;D

    Snel verder? (flower)

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen