Héél geconcentreerd kijkt hij heel het hokje na,'Zie ik daar een camera :-O' zegt Bill overdreven en kijkt naar de bovenkant en naar jou..

Hij pakt je vast en geeft je een dikke knuffel en kijkt naar de 'camera'.'Waarom doe ge dees?' vraag je en Bill zegt 'Ja ik wil goe op de camera staan medu hea'

Nog voor je kan antwoorden zegt Bill 'Ik heb je héél graag!' en hij wilt uit het hokje stappen.Maar daar komt tom en hij zegt overdreven'Bill kunt ge weer ni uit de pashokjes blijven, Ruby zit er wel in hea!!' en hij trekt bill uit het hokje en knipoogd^^

Jullie hebben jullie outfits aan en stappen gelijk uit her hokje Bill en Andreas kijken Ruby aan met een open mond waar zo de kwijl uit kan vallen.

Tom kijkt net etzelfde naar Sofie en je ziet dat alleen Tom oog voor haar heeft dus zeg je dat het der perfect staat.

Can You Dukkie ??? :D (dukkie obsessie^^)
*hoe cute kunde lache :D*

Nu hebben jullie de zelfde outfit aan en zo te zien staat het jullie goed dus nemen jullie ze mee, natuurlijk wel betalen^^
Jullie gaan naar de kassa en betalen de outfit met wat accessoires. Eigenlijk koste het tesamen wel veel geld, maar voor Can You Duet alles^^.Daarna kunnen jullie het ook nog altijd aandoen.
Tom: “Ja, dames jullie hebben toch wel smaak hoor en het staat jullie echt geweldig niet Bill?” “Hmm, ja hoor het is egt spr srr was ff aant dromen.” Andreas: “Wow waarover Bill en seg jullie gaan da na Can You duet tog nog aandoen e ??” Sofie: “Trlk et eeft genoeg gekost da ga ik ni in de kast late hange ze ben ni zot e :P
Andreas POv : Bill was toch niet aant dromen over Ruby :-O.Ik moet echt iets doen voor hij haar misschien inpalmt, ik weet het niet meer.Maar Bill dan :(
Voor jullie naar huis gaan, staat er toch wel een ijskraampje zeker^^.'Ik wil een ijsje!!' roept sofie die er al bijna staat.'jaah als sofie een ijsje wilt kunt ge ze ni tegenhouden^^' zeg je.
“Eh maar als Fie ijs krijgt ik ook ze :D, wa zegde Fie om te eerste ???” “Joa doen we 3, 2, 1, go” Je loopt met Sofie naar het ijskraampje je weet gwn dat de jongens je raar aan het aankijken zijn maar dat boeit je niet. Je moet en zal daar eerst zijn anders moest je haar ijs betalen dat was zo’n ongeschreven regel van jullie. En je had vandaag al zoveel geld opgedaan. Jullie waren er bijna, nog een laatste sprint en je zou kunnen winnen.
Bill POV: de laatste sprint is dé sprint die gaat uitmaken wie er moet betalen. Ruby geeft alles zoals Sofie dat ook doet.
De laatste centimeters gaan vooruit, Ruby komt als eerste over de 'eindstreep' en juicht het uit.Sofie kijkt haar bedroeft aan,'Moet ik wééral betalen' zegt ze met een diepe zucht.
'Jaah zenn Sofie !' zegt Ruby lachend.
'Ooh Sofie weet je wat ik zal u ijsje betalen' zegt Tom met een knipoog naar Sofie.
Sofie haar geluk kan niet op en vliegt Tom om de nek^^
“Ooh da is gwn unfair nu heb ik gewonnen en dan moe ik nog zelf betalen :O” Tom: “Nee ze ik trakteer wel dan kunde beide ni zagen da ge teveel ebt moeten betalen :D” “Ooh zo lief” zeggen jij en Sofie in koor en jullie geven Tom een knuffel. [Bill]Aah je wou dat je nu Tom was met Ruby rond je nek je zo der nooit meer loslaten maar ja je zat nog met Andreas ook. Pff wat is die zo moeilijk. Had hij er niet geweest hadden we niet zoveel ruzie gemaakt om der. Maar aan de andere kant hij heeft jou aan der voorgesteld. Tom: “Hallo aarde aan Bill” “Hmm wat?” “Ik vroeg of je ook wat moest?” “Ja 1 bol aardbei is goed.” [Tom] Je ziet dat je broertje ergens mee zit waarschijnlijk het feit dat Andreas ook voor Ruby valt net als hem. Je kijkt naar haar en Sofie, ze hadden hun ijs al en waren van elkaars ijs aan het eten. Er was toch ook wel iets met die 2 hé.
Ze waren raar maar toch tof, anders dn de andere meisjes die jullie 'ontmoet' hadden.
Dat maakte het juist zo spannend.
'Tom wil je eens proeven van mijn ijsje?' hoor je Sofie vragen.'Ja is goed, welke smaak ist eigenlijk?' vraag je,'Wel Tom das nu kokos, dan zede precies in een ander land!' zegt Sofie lachend.
'Sofie je zit ook in een ander land' zegt Andreas.
'Das waar!!' zegt Sofie.
Tom proeft van Sofie haar ijs.
Eigenlijk wilt iedereen wel eens proeven van elkaars ijsje en dat doen jullie ook, lekkere bacterie ontwikkeling^^
Dit is jullie laatste dag voor dat Can You Duet bgint, niet dat jullie erachter niet meer blijven maar je moet dn toch er een hele dag zitten.
Andreas komt met het idee om even te gaan zwemmen, om wat te ontspannen en voor het plezier
Maar natuurlijk hebben jullie geen bikini bij
Bill: “Ja nu Tom tog aant traktere is en aangezien ik denk da jullie geen bikini bij emme?” Sofie: “Euh nee eig ni nee” “Awel nu Tom toch aant traktere is kunne der mss nog wel 2 bikinis af.” “Ja seg alsof gij geen geld hebt, waarom moet ik tog altijd betalen?” Andreas: “Bill, Tom geen ruzie ik zal wel betalen en dan gaan we daarna naar mij thuis voor ons zwemgerief ok?” Bill & Tom “Ja papa (A)” “Ja gaan we dan nu wel vertrekke en doe ni zo schijnheilig” [Ruby] “Fie ik kies nen bikini vo u!! En geen tegengeprutteld begrepe” “Aiai kapitein^^” “Aah voze trezebees” De jongens keken jullie raar aan want jullie waren in het nederlands bezig dus ze verstonden der nie zo veel van.
'Wa waren jullie aant zeggen??' vraagt Tom
'Bwaa Tom das ni zoo belangrijk zenn!' zegt Ruby
'Ik snap het, Sofie was aant zeggen hoe sexiie ze mij ni vind' zegt Tom en staat stoer :D
'Jaah echt wel ze Tom:P' zegt Sofie die dubbel ligt.
'Maar Sofie, ge moogt dat gerust tegen mij zeggen ik sta der open voor en mijn kamer ook' zegt hij ontdeugend:P
'To-hoom alstublieft, ik schaam mij dus echt voor u e' zeg je lachend.
'Ik zie u ook graag Sofie' zegt hij al lachend:P
Jullie hebben afgesproken dat jij en Sofie int stad blijven en dat de jongens naar Andreas Thuis gaan voor hun zwembroeken.
Ondertussen ga jij en Sofie een winkel binne met toffe bikini's
[Ruby]Je had al geld van Andreas gekregen voor de bikinis voor als ze niet optijd terug zouden zijn. Jullie splitsten op en je begon naar een leuke bikini te zoeken voor Sofie. Je vond het zo lief hoe ze zo met Tom kon omgaan zelfs al ware ze geen koppel deden ze soms egt zo.
Je liep naar de afdeling van de bikini's, maar welke maat had sofie weer?.
Je zal het wel opt zicht doen, je weet tenslotte hoe Sofie is.

Oke mense ff respect voor mij en Sofie deze quiz is niet langer of korter dan 1.017 woorden. Gwn ff zegge ^^

Reageer (3)

  • Hingucker

    YEAH RESPECT ! (cool)

    1 decennium geleden
  • AngelAddict

    verder

    1 decennium geleden
  • Instinct

    Jaah mensen 1017 woorden hebben wij samen geschreven.
    I'm so proud of us (?)

    Die Tom toch zo ontdeugend, and I love it xd
    Ik lig dus echt strijk ookal heb ik et meegeschreven !!

    Ik wil nog een vervolg, en nu me 1020 woorden (A)

    Allesvoormijnallerbelangrijkste..

    Whii Tom-obsessed <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen