Foto bij Part 6

Vas happenin guys? :D
Londen is AMAZAYN!
Ik mag 20 minuutjes op de pc, dus kan ik een hoofdstukje posten ;)
Ik ga jullie nu niet lastig vallen met mijn belevenissen, want ik erger me dood aan dit qwerty-toetsenbord en ik ga de bezienswaardigheden later in het verhaal verwerken ;)

Hier zijn abnormaal veel Zayn look a likes, maar geen van de 7 was de echte, net als het geval was bij de 2 Liam look a likes en 3 Harry look a likes, dus mijn droom om 1D te ontmoeten zal waarschijnlijk niet uitkomen :(

Hier zijn wel superveel starbucksen! Om de 2 straten kom je er 1 tegen :D

Maar genoeg over Londen,
Veel leesplezier!
Xx

~Melody Hope Turner

Natuurlijk wouden ze dat wel. Na ons gedoucht te hebben, trokken we een bikini aan. Een verdieping lager in het restaurant van het hotel aten we snel een paar broodjes en gingen vervolgens naar het strand. Alice voelde de moed in haar schoenen zakken bij het zien van de jongens terwijl Chelsea er juist zelfverzekerd op af stapte. Snel trok ik Alice mee. “Hi guys.”
Zayn keek op en kreeg lieve lichtjes in zijn ogen. Hij stond op en klopte het zand van zijn zwembroek. Hij zag er echt zo geweldig uit. Hij kwam naar me toe en ik kuste zacht mee toen hij zijn lippen op die van mij plaatste.
Chelsea was tussen Liam en Louis gaan zitten en was nu druk met hen in gesprek over weet ik veel wat. Alice stond wat verlegen naast me. Ik drukte haar tussen Niall en Louis neer. Zayn grinnikte zacht, plofte naast Harry en Liam in het zand en trok me op zijn schoot. Glimlachend leunde ik tegen zijn gespierde lichaam en voelde zijn armen rond mijn lichaam. Ik zuchtte verliefd toen hij zijn hoofd op mijn schouder liet rusten en een kus op mijn wang drukte. Ik keek naar Chelsea. Ze praatte nu met Liam en ze leken beiden nogal verlegen, wat in Chelsea’s geval niet vaak voorkomt. Alice praatte vrolijk met Niall. Zij was juist minder verlegen geworden.
“So, you’re Zayns girlfriend?” Harry keek me aan en ik knikte. “Cool.” Hij glimlachte de glimlach die zovele meisjes schattig vinden, maar ik was betoverd door een andere glimlach. De glimlach van Zayn. Die was veel liever, mooier en schattiger dan die van Harry Styles.
Voorzichtig stond Zayn recht met mij in zijn armen en ik keek hem vragend aan. “What are you gonna do?” Hij zei niks, maar grijnsde alleen veelbetekenend naar Harry.
Harry begreep het en begon ook te grijnzen. “Oew… Can I help you?”
Zonder zijn gezichtsuitdrukking te veranderen knikte Zayn. “Of course.”
Wantrouwig keek ik van de een naar de ander. “Zayn?”

Reageer (5)

  • Judithjjeee

    cool haha
    ze gooien haar zeker in het water he?

    1 decennium geleden
  • benign

    loveitt snel verder<333

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Me Like Me Like =)

    SUPER SNEL VERDER <33

    1 decennium geleden
  • Speigelman

    like !

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Wateruitstorting!


    Meid, je weet het nooit.
    Snel verder

    xoxo.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen