Na een tijdje was Arthur aangekomen en zaten Draco, Ron en Arthur aan de tafel. Het duurde een tijdje voor ze Molly Weasley hadden overtuigd om hen het eerst onderling te laten bespreken, maar na een tijd gaf ze op en ging ze naar de tuin.
      'Zo, waar kan ik jullie mee helpen? Het moet wel serieus zijn als jullie tijdens schooltijd hierheen komen en dan ook nog juist júllie twee,' zei Arthur Weasley. Draco stootte Ron aan als teken dat hij het woord moest nemen. 'Eh- juist, pap, we wouden eigenlijk weten waar Marnie juist geboren is,' voor een moment trok meneer Weasley een verbaasd gezicht maar trok deze al snel weer glad. 'Ik denk in een ziekenhuis in de buurt van haar huis, waarom?' Draco zuchtte diep net als Ron. 'Pap, we weten alles over Marnie, dat ze geen muggleborn is. En het is van levensbelang dat we weten wáár ze geboren is,' Arthur zette zijn bril af en wreef met zijn duim en wijsvinger door zijn ogen. 'Juist, hm,' mompelde hij toen hij opstond. 'Ik moet hier ergens- ja, ik heb het.' met een bundeltje papieren kwam meneer Weasley weer aan de tafel zitten en bladerde door de stapel heen. 'Hoe zijn jullie hier eigenlijk geraakt?' vroeg hij plots, voor hij verder zocht. Draco en Ron wisselde een veel betekende blik uit waarna Draco het hele verhaal begon te vertellen.
      Een diepe zucht verlaatte Arthur's mond. 'Oké, ik denk als je, je hier erg hard op concentreert dat het je moet lukken, je zal de plek herkennen aan een eenzame rode, roos,' 'Een rode roos?' vroeg Draco ongelovig. Arthur knikte. 'Sinds de dag dat Marnie geboren was groeit er op die plaats een rode roos, althans, ik hoop dat die er nu nog staat, aangezien de omstandigheden,' Draco en Ron knikte begrijpend. 'Hartelijk bedankt, meneer Weasley,' zei Draco, 'Dan kunnen we nu Hermione en Potter gaan waarschuwen en al meteen doortrekken.' Arthur glimlachte vriendelijk naar beide jongens. 'Doe wel voorzichtig, goed?'




______


i know, long time, long time, maar nu ben ik weer 'terug' al kan ik nog steeds niet beloven dat ik heel regelmatig ga posten. Ik ga het proberen.

Reageer (5)

  • Occult

    Wauw, voordat ik standaard 'verder' typ, moet ik echt zeggen dat je géweldig schrijft, echt prachtig gewoon ik ben jaloers haha! Ik heb net in één keer je story gelezen, ik kon niet stoppen haha xD Dusja ik baalde best wel dat ik zag dat dit het laatste hoofdstukje is, soooo.. VERDER! (flower)

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Snel verder! <3

    Xx <3

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    ooooh snel verder ;p
    haha, ik moet nu spontaan aan deze middag denke xd <3

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Een rode roos... Dat is zo ongelooflijk romantisch...

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Nice! (K)
    Snelverder! <3333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen