Foto bij Tranen.

Dit is mede aan alle slachtoffers van vandaag. Dit is een zwarte dag uit de geschiedenis.

Ik werd wakker door een telefoon. Ik zuchtte en wachtte maar niemand nam op. Ik stond zuchtend op. Ik zag een papiertje liggen en pakte het op.

Lieve Bella,
We zijn allemaal even weg. Er is niks waar je zorgen over hoeft te maken. Bel me als er iets is.
Xxx Edward

Snel pakte ik de telefoon. ‘Met Bella Cullen. Hoi Bella met het ziekenhuis we zouden het fijn vinden als jullie even konden komen. Ow is er iets ergs dan? Nee juist niet’ Ik legde de telefoon weg. Ik ging naar beneden en keek of echt iedereen weg was. Zuchtend liep ik naar de keuken. Ik trok de koelkast open en at wat chocolade. Nadat ik het op had dacht ik verbaasd. Heey ik heb weer iets menselijks gedaan. Ik grinnikte en belde de rest. Na een kwartier waren ze er. Bezorgd kwam Edward. ‘Wat is er Bella toch niks ergs hé?’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Carlisle kan ik je even spreken’ hij keek bezorgd naar me en knikte ja. Ik liep met Carlisle naar buiten en op een afstand waar Edward ons niet kon horen stopte ik pas. ‘Waarom zo ver , is er iets wat Edward niet mag weten?’ Jemig hoe kon hij dat weten. ‘ Uhm Carlisle toen ik wakker werd van de telefoon toen ging ik naar beneden en at chocolade. Het was erg lekker’ Zachtjes grinnikte ik . Ik had altijd van chocolade gehouden. Hij keek me even verbaasd aan. ‘Is dat wat je voor hem verborgen wilt houden.’ Vroeg hij zachtjes. ‘Carlisle als hij weet dat ik steeds meer menselijke trekjes krijgt word hij doodsongerust. Hij laat me nu al amper gaan dus wat als hij dat ook nog eens weet.’ Ik praatte snel omdat ik paniekerig werd. Hij omhelsde me en we liepen terug. We reden naar het ziekenhuis. Toen we aankwamen zaten Belicia en Nessie op hun bedden. ‘mama oma!!’ overal kwam het geluid vandaan. Toen we thuis waren ging ik tv kijken. Jacced en Belicia speelde samen op de kamer met Emmet. Dat was dus stoeien en kietelen. Nessie was boven met Jake samen even iets aan het doen. Edward, Alice, Carlisle, Esmé en Jasper waren aan het shoppen. Ik luisterde naar wat de verslag gever te vertellen had.
Vandaag is het 10 jaar geleden dat de World Tride Centre werd vernietigd. Sommigen zijn overtuigd dat er als ‘verjaardag’ weer iets gaat gebeuren. Tot de tijd van nu is er niks aan de hand. Politie houd alles in de gaten. Overal in Amerika is er 10 minuten stilte gehouden. Overal liggen foto’s, bloemen en cadeaus. Dit jaar was er ook een speciale gedeelte die meestal wordt vergeten door de mensen. Het vliegtuig wat voor het witte huis was maar dat nooit aankwam. 100 Mensen uit American Airlines hebben zich opgeofferd voor het witte huis. Barack Obama had voor deze slachtoffers een extra grootte krans bloemen laten maken. Zij hebben de overvallers neer weten te knuppelen en hebben het vliegtuig naar de grond laten vallen. Zij gaven hun leven op zodat er niks aan kwam bij het witte huis. Een momentje wij krijgen zo juist een bericht binnen. De man liep weg en kwam met een nieuw briefje terug. Zo juist hebben we te horen gekregen dat er inderdaad vandaag de ‘verjaardag’ gevierd wordt. Dit keer is het niet bij de World Tride Centre maar in het gebied bij Forks. De grootte hoge cultuur en vergadercentre die ze aan het bouwen zijn is dit keer het slachtoffer. We hebben live beelden dus kijk even mee. Ik schrok en hield mijn adem in. IK zag het centrum. Gillende mensen die weg probeerde te komen. Het vliegtuig vloog er doorheen en kwam er weer uit. Uit het vliegtuig zag je ook allemaal mensen vallen. Zonder dat ik het merkte stroomde de tranen over mijn wangen. Zoals u ziet verschrikkelijk. Wordt dit dan een traditie? Wie zou er dit maal achter zitten. Erachter ziet u Forks high school. Ow wat gebeurt er nou. Dit gaat u toch niet menen. Ja hoor het is waar. Net als in de WTC gebeurt het hier ook 2 maal. Maar waarom dan een school. Al die arme kinderen. Met grootte ogen keek ik naar het scherm. Mijn oude school helemaal verwoest. Toen zag ik tot mijn grootte schrik Jessica. Ik zag haar via de schooldeur rennen en toen viel er een stuk op haar. Ik hoorde het gegil en schrok. Ik pakte zo snel mogelijk de telefoon. Na een paar keer kwam de voicemail. ‘Dit is de voicemail van Edward Cullen spreek wat in na de typ en ik spreek u zo snel mogelijk’ ‘E-e-e-edward snel kom. Edward leef je nog kom naar huis kom nu ik heb je nodig toen net zag ik Jessica en toen ……..’ Ik snikte en kon niet meer verder praten. Wat nou als hij ook daar was. Hij moest in die gedeelte zijn voor de stad.

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Neeeeee : o

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Ooh nee ik haat night 4

    6 jaar geleden
  • ailine39

    laat ze snel thuis komen snel

    ze moeten allemaal veilig zijn

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Padme

    noooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, eddie mag niet dood gaan, emmett mag best, maa eddie niet
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen