Foto bij Kan het nog erger?? Ja dat kan!!

Luister hierbij het nummer Two is better than one van tyler ward.

Na we Mike hadden afgeleverd aan zijn ouders reden wij ook naar huis. Het was erg stil toen ik binnen kwam. Ik plofte op de bank en zuchtte. Edward liep naar boven. Ik sloot mijn ogen en dacht aan wat gebeurt was. ‘Mam?’ Ik keek op en zag Nessie naar me toelopen. Ze ging naast me en veegde mijn tranen weg. Ze sloeg een arm om me heen. ‘Wat is er? Vertel het me maar” Ze keek liefdevol naar me. Ik haalde diep adem ‘Jessica hebben ze gevonden.” Nessie keek me met een glimlach aan. ‘Dat is toch juist goed’ Ze snapte me niet. Ik schudde mijn hoofd ‘Haar lijk is gevonden’ Kwam er net nog uit voor dat ik heel hard begon te huilen. Ze suste me en probeerde me rustig te krijgen. ‘Pap kun je even helpen?’ Toen ze zijn naam zij was hij er al. Hij nam me op zijn schoot en wiegde me en Nessie wrijfde over mijn rug.
Toen ik rustig was gingen we weer tv kijken over het weer. Zo Piet Paulma hoe ziet het weer er uit voor de komende week? Ja Bruno het gaat allemaal erg slecht uitpakken voor New York. Met name langs de kusten maar ook bij Forks waar zich een drama heeft afgespeeld met de vliegtuigen. Zoals u ziet op de kaart komt er een groot hoeveelheid wind. Het kan zelfs zo krachtig zijn dat er sprake is van een tornado. Dit is erg gevaarlijk voor de kustgebieden want er komen hoge golven. Als het vanavond over 1 uur erger is dan mogen we spreken van een tornado met daarin een tsunami verwerkt. Vooral voor Forks is dit onhandig. De zoektocht naar overlevende is nog in volle gang maar als dan ook een tsunami komt……. Vooral La Push, Forks, Los Angeles en Strawwberry Bay moeten zich voorbereiden op overstromingen en hoge golven met een stevige windkracht. Ik keek met grootte ogen naar het beeld. Was dit al niet genoeg leed zouden we er nog meer verliezen? Zou ik mijn schoolvrienden nog meer moeten verlaten. Zou ik of een andere Cullen de volgende zijn. Ik was zo in gedachten dat ik schrok toen het weer kwam.
En Piet Paulma wordt het minder of erger. Ja Bruno ik denk dat alle mensen zich goed moeten voorbereiden. Ik heb een paar foto’s hoe het in Canada er nu aan toe is en dat is erg slecht. Hoge vloedgolven en sterke wind. Er zijn reddingsbootjes maar die komen amper vooruit door alles. Alle mensen die daar wonen sterkte.

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Ja het kan blijkbaar wel.

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Mijn vader is morgen jarig

    6 jaar geleden
  • Padme

    ow, noooooooo, geef een titel voor mijn nieuwe story, dan ga ik er een keer aan beginnen.

    1 decennium geleden
  • xTxKx

    Geinspireerd door het weer zeker xd
    Voor de rest heel mooi geschreven

    1 decennium geleden
  • ailine39

    heftig meid arme bella gerum

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen