Foto bij 95. Don't you get it?

Haha, dancelover is een beetje te ver aan het nadenken. Natuurlijk is het nog steeds Olette, dus maak je maar geen zorgen(A)

Enjoy!!

Olette verstijfde. 'Was wel leuk.' Zei ze. 'En de jouwe?' Hermelien grinnikte. 'Geweldig, al was het niet zo'n normale vakantie.' Olette knikte. 'Hoezo?' Ze zag dat Hermelien wat ongemakkelijk keek. 'Als je het niet wilt of kunt vertellen is het niet erg hoor.' Hermelien knikte opgelucht. 'Dankje.' Olette gooide de zak met smekkies naar haar toe. 'Jij eerst!' Hermelien grinnikte en pakte een oranje uit het zakje. 'Ow, ik durf het niet hoor. Fred en George hebben een keer glas gehad.' Olette keek haar ongelovig aan. 'Niet te geloven... Toen ze zeiden dat het alle smaken had meenden ze het ook nog serieus! Geweldig!' Hermelien grinnikte. 'Waar wacht je op?' Ze leunde over de tafel heen en pakte de zak uit Hermelien's hand. 'Ik pak er ook wel alvast één.' Hermelien deed aarzelend het snoepje in haar mond. 'Yoghurt, lekker.' Olette grinnikte. 'Zie je wel dat het niet zó erg is?' Ze stopte haar snoepje in haar mond en trok een vies gezicht. 'Volgens mij modder. Zo niet, ik hou het liever op modder.' Hermelien schudde lachend haar hoofd.

Even later hadden ze al bijna al het huiswerk klaar en was de zak nog maar halfvol. 'Kunnen we stoppen? Ik heb kramp in mijn hand.' Hermelien sloot haar boeken en draaide zich om. 'Dus, waar hou je je eigenlijk op dit moment mee bezig? Buiten met mij kletsen en huiswerk maken en zo.' Vroeg ze. Olette dacht even na. 'Nou, ik wil kijken hoe ik jullie kan helpen. Tot nu toe heb ik nog niets bedacht, maar ik werk eraan.' Hermelien knikte. 'Maar het is niet zeker of je bij de SVP kunt.' Ze hield haar schouders op. 'Zelfs als ik er niet in zou komen zou ik nog proberen iets zinnigs te doen voor jullie en Perkamentus.' Hermelien bleef even stil. Olette ging lachend verder. 'Ik herinner me nu net dat ik nog een vraagje had. Eigenlijk twee.' 'Vertel.' Olette stopte met lachen en fronste. 'Ik vroeg me af wat het betekend als je kriebels in je buik hebt?' Hermelien keek haar niet begrijpend aan. 'Ben je ziek?' Olette schudde lachend haar hoofd. 'Misschien is het beter dat ik je uitleg wat er is gebeurd.' Ze vertelde over die keer dat ze per ongeluk Theodoor had gezoend. Ze liet wel het stukje over haar ouders weg. 'En het waren best wel fijne kriebels. Ik heb ze soms nog steeds, maar dat is alleen als ik Theodoor zie.' Hermelien probeerde haar lach in te houden wat mislukte. 'Niet lachen! Het is niet grappig! Ik ben hier serieus over!' Hermelien stopte met lachen maar grinnikte nog wel. 'Heb je het echt niet door?' Olette schudde verward haar hoofd. 'Mens, je bent verliefd!' Olette hield even haar hoofd schuin. 'Oow, dat verklaard een hoop... Ho! Wacht eens even! Ik? Verliefd?!' Hermelien grinnikte. 'Dat is de enige verklaring.' Olette dacht nog even na maar viel toen van haar stoel. Hermelien bukte bezorgd over de tafel heen. 'Olette?' 'Ik wil niet verliefd zijn! Ik kán niet verliefd zijn! Ik mág niet verliefd zijn!' Ze schopte met haar benen als een klein kind dat niet zijn zin kreeg, alleen iets minder overdreven. 'Olette, liefde is juist één van de mooiste dingen die er bestaat. Je bent een geluksvogel.' Olette ging rechtop zitten maar ze bleef op de grond zitten. 'Zeg,' Zei ze alsof er niets gebeurd was. 'Wat betekend het dan al iemand vraagt of je op vrijdagavond iets leuks wilt doen?' Hermelien grinnikte. 'En wíe is die iemand?' 'Theodoor.' Zei ze en keek naar haar handen. 'Misschien kun je beter hierover met Ginny hebben of zo, ik ben niet goed met dit soort dingen. Zal ik haar anders na het avondeten vragen of ze je met dit 'probleem' kan helpen?' Olette knikte en sprong op. 'Dankje, dankje, dankje!' Ze ging snel weer zitten. 'zullen we de laatste dingen afmaken?' Vroeg Hermelien lachend. Olette pakte haar veer. 'Hermelien, je bent geniaal!' Ze depte het puntje van haar veer snel in haar pot inkt en begon uitgebreid te schrijven. Hermelien grinnikte en ging ook aan het werk.

Als jullie het nog niet wisten; Ik hou ontzettend veel van mijn abo's!! Ow! En ik wil misschien binnenkort een nieuwe story beginnen maar dat is geen HP story, maar een Vampire Knight story (Dat is een anime voor de mensen die het niet weten). Jullie horen er waarschijnlijk nog wel meer over als ik hem online ga zetten :D Kudo? Reactie?

Reageer (3)

  • Mathiii

    haha maar het kan altijijd............. ;)

    1 decennium geleden
  • dorcha

    Oeehhh anime *glimmende ogen en een superbrede lach*
    Nu ga ik je mijn top geven: Kuroshitsuji, Black Cat, Kaichou wa Maid sama <-- top3
    Vampire Knight staat in mijn 'te kijken' lijst ;)

    SNEL VERDEERRRR :D

    1 decennium geleden
  • 2Gether

    Hoihoihoi!
    :)
    Superrrrrleuk hoofdstuk! :D
    Leuk, I love anime as well. Ik kijk alleen niet Vampire Knight. Ikzelf kijk Fairy Tail, wat overigens een geniale animeserie is! :P (AANRADER VOOR FANTASYLOVERS!!!) :D

    Lol.
    Snel verder! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen