Foto bij De hel in mijn buik

die titel haha later begrijp je het wel.

Na we alle foto’s gekeken hadden zetten we een film op. Om 8 uur brachten we Jacced en Belicia naar bed. Samen met Edward liep ik naar ons huisje. We kuste elkaar. Nog net haalde we het grootte zachte witte bed. Ik greep zijn haren met mijn handen en hij trok mijn shirt uit. Snel deed ik zijn broek los en zijn overhemd uit. We kuste elkaar weer, snel haalde Edward mijn broek los zonder de kus beëindigen. We kreunde en hij kwam dichterbij.

Ik zoende hem nog wat en trok me zachtjes los. Ik wierp een blik op de wekker en grinnikte over de tijd. ‘Edward’ Murmelde ik. ‘hm’ kreunde hij terug en rolde opzij en keek me aan. ‘Het is half 9 en Jacced en Belicia zijn vast al wakker. We hadden ze een filmmarathon belooft’ Ik grinnikte we hebben heel de nacht het liggen doen. Emmet zal weer wel lol hebben. Edward rolde zich opzij om van bed te komen. Ik stond op en liep naar de kleding kast. Ik zuchtte even tot ik van achteren beet gepakt werd en omhoog geslingerd werd. ‘hahah’ lachte Edward nadat hij snel een foto van me gemaakt had. Boos keek ik hem aan ‘Heel volwassenen Edward’ Ik draaide me om en liep naar de kleding kast. Ik trok een jurkje aan. ‘Bella het spijt me wees alsjeblieft niet boos?’ Hij keek me verdrietig aan. Snel haalde ik de fototoestel achter me vandaan en maakte een foto. Vervolgens lachte ik hem recht in zijn gezicht uit. Hij trok snel kleding aan en pakte me vast. Hij gooide me over zijn schouder en rende weg. Gillend liet ik me meenemen. Bij het grootte huis waren Jacced en Belicia er al. Ze gaven ons een kus en plofte op de bank. Belicia had een donker grijs jurkje aan net als een ballerina. Trots deed ze een pirouette. Daarna zette we een film op. Het was de film de verschrikkelijke ikke. Het was super leuk. Bak popcorn, cola en chips stonden er allemaal. Natuurlijk niet voor Edward mij maar het idee. Na deze film keken we de smurfen en als eind Cars 2. Jacced vond Cars helemaal te gek. Maar natuurlijk eindigt alles een keer. Dus we brachten ze weer naar bed. Ik zette een dvd op voor Edward en mij. The Vampire Diares. Een geschikte film dacht ik bij mezelf. Ik doezelde wat in slaap tegen zijn borst. Plots werd alles verlicht en klonk er een harde knal. Van schrik sprong ik omhoog. Iedereen was een beetje geschrokken behalve Alice. ‘Het gaat een hele grootte storm worden’ Zei ze zelfverzekerd. Ik ging weer liggen toen ik een harde pijnlijke steek in mijn buik voelde. Er kwam weer een knal waar ik ook van schrok. Toen brandde de hel los in mijn buik. Het deed zo’n pijn dat ik het uitschreeuwde. Iedereen keek me bang aan terwijl ik schreeuwde en mijn buik vast pakte. Edward pakte mijn handen maar ik trok ze los om mijn buik vast te kunnen houden. Carlisle keek Edward aan. Edward tilde me op maar dat merkte ik amper. Wat ik wel merkte is dat de steken steeds erger werden. Ze legde me op een koude tafel en Edward pakte mijn hand vast. Edward pakte apparaten en ging over mijn buik. Toen kwam er zo een harde pijnlijke steek dat alles zwart werd terwijl ik mijn gegil weg hoorde sterven.

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Leeeuuukkkk

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Exoic butters.

    6 jaar geleden
  • IrishNialler

    xTxKx zei op 2 okt 2011 - 20:16:
    iets zegt me dat bella zwanger is

    snel verder!

    underworld95 zei op 2 okt 2011 - 19:46:
    er komt uitbreiding hihi

    de storm wordt erg echt erg

    hodu de cullens bij elkaar en laat ze binnen ver weg van ramen doe de ramen dicht en de deuren op slot

    eerste regele bij orkanen

    snel verder

    vechten bella niet opgeven
    dat is dus de bedoeling maar het is niet wat jullie denken en ik ga niet zeggen wat dus ja en ik maak het vager dan vaagxD

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

    sorry, ik liet me even meeslepen.

    maar het is echt zo spannend.

    snel verder
    zie je wel miskoop vande week:P

    1 decennium geleden
  • xTxKx

    iets zegt me dat bella zwanger is :P

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • ailine39

    er komt uitbreiding hihi

    de storm wordt erg echt erg

    hodu de cullens bij elkaar en laat ze binnen ver weg van ramen doe de ramen dicht en de deuren op slot

    eerste regele bij orkanen ;)

    snel verder

    vechten bella niet opgeven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen