Foto bij ~Chapiter 12~

Duuuus!!!!!!!!!
Ik ben net ziek geweest en besloot vandaag omdat het weer beter ging weer eeen hoofdstukje te posten!!!
Yaaay!!!!

Anyway...
Enjoy!!

De week was al snel voorbij en River moest met tegenzin weer terug naar school. Ze had nieuwe en iets betere medicijnen gekregen die ze moest innemen. Zuchtend keek ze nog even naar het ziekenhuis en liep daarna verder naar de bushalte. Ze was halverwege toen ze de bus aan zeg komen. Vlug rende ze naar de bushalte maar ze viel voorover. Gelukkig werd ze door iemand opgevangen. 'Sorry!' Piepte ze. 'Als je nog een keertje sorry zegt dan laat ik je wel weer vallen hoor.' Ze keek ophoog en zag dat Zero haar had opgevangen. 'Zero!' Ze ging rechtop staan en Zero liet haar los. 'Wat doe jij hier? Ik heb je de hele week niet gezien!' Ze sprong vrolijk op en neer. Zero legde zijn hand op haar hoofd zodat ze niet meer kon springen. 'Jeetje, wat ben hyper.' River knikte met een grijns. 'Ik heb zo'n zin om rondjes te gaan rennen nu! Doe je zo mee?' Zero schudde zijn hoofd. 'Moet je niet doen, straks val je weer.' River hield haar schouders op. 'Dan vraag ik Karin wel.' Ze trok zijn hand van haar hoofd en liep naar de bushalte. 'Aahw, we hebben de bus gemist.' Zei ze teleurgesteld. 'Ow arme jij.' River grinnikte en gaf hem een stomp. 'Die is voor het sarcasme.' Ze ging vrolijk zitten en trok Zero naar beneden om naast haar te zitten. 'Staan is zo ongezellig. Dus, wat heb ik allemaal gemist op school? Ik hoop dat ik de aantekeningen van Karin mag overschrijven want ik heb best veel gemist of niet?' Zero knikte. 'Je moet één ding weten.' 'Wat dan?' Vroeg River vrolijk. 'Karin is nogal nieuwsgierig over waar je was, waarom je weg was en wat er aan de hand is.' River bleef stil maar glimlachte al snel weer. 'Ik zie wel wat ik haar vertel. Maar kunnen we voor we op school aankomen even de stad in? Als je niet wilt ga ik wel alleen hoor.' Zero schudde zijn hoofd. 'Ik kom wel mee, maar dan moet je me wel die tas geven.' River greep haar tas en hield die goed vast. 'Nee. Mijn tas.' Zei ze als een klein kind. Toen ze Zero's serieuze gezicht zag gaf ze een zucht en legde de tas op zijn schoot. 'Jij wint. Maar ik trakteer je wel op een ijsje, of je het nou wilt of niet.' Hij gaf een zucht en knikte maar.

'Bedankt meneer.' Zei River toen ze uitstapten. 'Geen probleem hoor meisje.' Ze wachtte ongeduldig op Zero en toen hij eruit was sprong ze weer vrolijk op en neer. 'Wat wil je halen in de stad?' River trok nog steeds springend aan zijn arm. 'Kom dan!' 'Dan moet je wel stoppen met springen.' River stopte met springen en keek hem afwachtend aan. 'Soms vraag ik me af of je geen hond bent.' Ze keek hem nep geschrokken aan. 'Je hebt mijn geheim ontdekt!' Hij zuchtte en liep maar met haar mee. 'We gaan even iets posten.' Ze pakte twee brieven uit haar jaszak en liet die zien. Ze liet alleen de achterkant van de envelop zien. 'Voor wie is het?' Haar glimlach verdween en ze liep zonder antwoord te geven verder. Hij zuchtte opnieuw en liep haar achterna.
'River, we zijn er al hoor.' Ze keek verbaasd naar achteren en zag Zero bij een deur staan waarboven "Postkantoor" stond geschreven. Ze liep voorzichtig achteruit maar liep weer normaal het trapje op. 'Zou jij alvast de ijsjes kunnen halen?' Zero fronste maar knikte toch. 'Één bolletje vanille. Koop jij maar hoeveel ijs je wilt.' Ze gaf heb haar portemonnee en deed de deur open. 'Ik zie je wel bij dat bankje.' Ze wees naar een bankje dat voor een boom stond. Nog voor hij kon antwoorden was ze al naar binnen gegaan. Zero liep maar het trapje af en ging in de rij wachten voor de ijsjes.

River was eindelijk aan de beurt en een best wel jonge vrouw met brunette haar stond achter de toonbank. 'Wat kan ik voor u doen?' River pakte opnieuw de brieven uit haar zak en gaf een zucht. 'Ik wil deze graag versturen mevrouw.' De vrouw knikte en pakte de brieven. 'Misschien vinden ze het fijn als je je naam op de achterkant van de envelop zet.' Zei de vrouw toen ze het adres had gelezen. 'Wat is je naam lieverd.' River kreeg een brok in haar keel. 'River Pond.' De vrouw schreef het op allebei de brieven op. 'Familie?' Vroeg de vrouw toen ze de namen op de voorkant las. 'Ja.' Zei River zacht. 'Wie zijn het als ik vragen mag.' River slikte en beet eventjes in haar wang. 'Mijn ouders.'

Hihihi, ik hou van kudo's, reacties, en niet te vergeten, waffels!!! *hint* *hint*;) Ow! Ps, wat is jullie favoriete ijs(smaak)? Mijn favoriete ijs is SEA SALT ICE CREAM!!!!!!! =D

Reageer (5)

  • MellissaKuran

    leuk verhaal en ik vind alle soorten ijs lekker zo lang het niet gesmolten is xD

    1 decennium geleden
  • DawnRose

    Snel verder:d
    En favo ijs is straciatella

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    Mijne straciatella, yoghurt-kers en alles van Ben&Jerrys, I love ijs ^^
    Snel verder <'33

    1 decennium geleden
  • Crosszerya

    Super leuk! Je verhaal!
    ik vind aardbij en citroen lekker.:)
    snel verder!
    Alsje een kudo!:)

    1 decennium geleden
  • Allysae

    omg
    mijne is ben en jerry ijs en dan fairly nuts <33333333
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen