Foto bij 2.1 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


'Fack, kijk dit nou'. Gestrest laat ik mijn Iphone op de grond vallen. Kwaad schop ik er nog eens tegenaan waardoor hij over de vloer glijdt en vervolgens tegen de muur tot stilstand komt. 'Justin, laat alles alsjeblieft heel. Dit helpt helemaal niks'. Selena verschijnt in de deuropening van de kamer. 'Alles goed? Is het zo erg?' Ik kijk even naar haar en gooi boos mijn armen in de lucht. 'Kom kijken, dan kan je het zelf zien', snauw ik. Nu ben ik niet helemaal eerlijk bezig tegenover Selena, zij kan er ook niks aan doen.
'Justin Bieber intiem met onbekend meisje', lacht ze spottend. 'Kom op. Dit slaat helemaal nergens op. Je was er zelf bij', zeg ik. Ze slaat troostend een arm om je heen. 'Ik neem je niks kwalijk. Je houdt nog steeds van haar hè?' Even twijfel ik over wat ik moet antwoorden, dan knik ik toch maar. 'Maar dat is niet wat ik wil. Het is nu allemaal even moeilijk omdat ze er zo plotseling weer is. En misschien had ik dit allemaal niet moeten doen. Gewoon een ander meisje moeten kiezen'.
'Het is ook vreemd voor je dat ze er opeens weer is. Dit is precies waarom je al die tijd ervoor gezorgd hebt dat je niets van haar meer wist. Omdat je bang was opnieuw gek op haar te worden'.
'Maar ik hou ook van jou. Ontzettend veel en ik wil niet dat je weggaat. Want ik zou niet weten wat ik zonder je moet en dat meen ik'. 'Ja, je houdt van mij zoals je dat van je beste vriendin doet en ik hou van jou als van een beste vriend. Maar op een gegeven moment is dat niet genoeg meer voor een relatie. Zeker niet als er een meisje terugkomt waar je altijd al veel van gehouden hebt'.
Ik schud wat mistroostig met mijn hoofd en staar naar de foto van Alisha en mij op JFK. Achterin in beeld zijn Mike, Ryan en de rest te zien. Selena laat me even los en loopt naar mijn Iphone om hem vervolgens op te rapen.
'Sel, je weet toch wel dat ik het niet alleen om de aandacht weet', zeg ik. Ze legt mijn Iphone voor me neer, het scherm is compleet gebarsten. 'Tuurlijk weet ik dat. We meende het allebei, maar misschien is het beter als we nu verdergaan als vrienden'. Ik knik instemmend.
Dan probeer ik mijn Iphone aan te krijgen. Hij trilt een aantal keren, maar daarna houdt het op. Geïrriteerd zucht ik. 'Dat wordt weer een nieuwe. Al de derde deze maand. Zal mam niet blij mee zijn'. Selena lacht even en loopt dan weer naar de deur van mijn kamer. 'Sel?' Ze kijkt me vragend aan. 'Je blijft toch wel hier hè? Ik heb je nodig'.
Ze glimlacht. 'Altijd toch voor jou'. Dan loopt ze opnieuw naar haar toe en slaat beide armen om me heen. Zoals ik al zo vaak gezegd heb. Selena is geweldig.

Als ik alleen ben surf ik naar twitter en zet een liedje op om tot rust te komen. justinbieber: paparazzi pics on JFK with my friend @alicarter. Ik kijk tussen de Trending Topics en het niet veel anders al verwacht, op de eerste plaats staat 'Justin Bieber on JFK'. De tweede plaats wordt in beslag genomen door 'Gucci model'. Ik bekijk een aantal van de tweets. Biebzlover6: Justin Bieber on JFK with the new Gucci model. #justinismine , hands of. Ik snap niet hoe sommige meisjes zich zo druk kunnen maken om een paar foto`s. Er staan een paar tweets tussen die werkelijk nergens op slaan. Igomezje34: Feel so sorry voor @selenagomez. Justin Bieber cheated on her with a Gucci model. Ik hoop dat de fans nu wat gaan kalmeren door mijn twitterbericht. Ondanks dat mijn Iphone pas een halfuurtje stuk is mis ik hem nu al. Misschien moet ik vanmiddag maar een nieuwe gaan halen met Kenny. Andes kan niemand me bereiken. Waarom ben ik ook zo stom geweest om die reserve thuis te laten?

30 abbo`s. Ik ben dus alweer ziek, gaat lekker met me. Maar nu heb ik wel de hele middag tijd voor jullie. Dus er komen nog wel wat stukjes en er komt drama aan. Willen jullie meer?

Reageer (2)

  • vouisamez

    Maar nu heeft hij ali's bericht nie gehad...
    DRAMA!!!! JIPPIE!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    haha snel verder <.3333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen