Foto bij 3.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Het volgende moment kom ik weer bij en zitten er een aantal mensen om me heen. Scooter kijkt ontzettend bezorgd, maar zijn blik wint het niet van mijn moeder die me zelfs wat angstig aankijkt. 'Alles goed liefje?' Ik merk nu pas op hoe stil het is in de ruimte, iedereen is verdwenen op Kenny, Pattie, Scooter, Selena en een onbekende vrouw na. 'Voel je al wat beter', vraagt ze. Ik kom een beetje overeind maar voel mijn hoofd alweer duizelen. 'Nee', piep ik. Oh, was dat mijn eigen stem. Ik klink als een half dood vogeltje. Scooter pleegt snel een aantal telefoontje en hangt dan weer op. 'Oke, dit is hoe we het gaan doen: Kenny til hem op'. Ik voel hoe Kenny onmiddellijk zijn sterke armen om me heen grijpt en me de lucht in tilt. Juist, dit is genant. Een zeventienjarige jongen die door zijn bodyguard naar de auto gedragen moet worden. Maargoed, ze maken zich zorgem om me dus laat ik het toe. 'Ik sms Ryan en Chaz nu', vervolgt Scooter terwijl hij druk op zijn Iphone aan het typen is. 'We gaan naar JFK. Nemen het vliegtuig naar Atlanta. Daar brengen wij Justin naar het ziekenhuis om hem te laten onderzoeken. Kan Selena in Atlanta blijven voor zo lang ze wil en vliegen Chaz en Ryan door naar Canada'.
Ik luister zwijgend naar het verhaal van Scooter, wetend dat ik hier niks tegenin te brengen heb. Plots komt er nog iemand anders naar boven in mijn gedachten. 'Maar Ali. Ik moet Ali gedag zeggen', weet ik uit te brengen. Het klinkt nogal wanhopig. 'Jij moet helemaal niks op dit moment. Ze begrijpt het wel en bovendien slaapt ze vast nog'. Het kan zijn dat ik me vergis, maar het klinkt alsof hij het er gewoon niet over wil hebben en zich er onderuit wil kletsen. Ik voel me te slecht om er verder nog op door te gaan.

Ik kan er niks aan doen maar krijg het zo ver om in de auto ook nog eens over Kenny en mijn moeder heen te kotsen. Gelukkig zit Selena voor in de auto, want dit had ik haar niet aan willen doen. Toch glimlacht ze voortdurend naar me, om me een beetje wakker te houden. Ik merk dat ik elke keer een beetje wegval. Stiekem ben ik wel een beetje bang. Wat kan er allemaal wel niet mis met me zijn? In elk geval kan ik nog helder denken. Dit weet ik zeker als ik het gezicht van Alisha perfect voor me zie.
Op de bank binnen zitten Chaz en Ryan helemaal klaar met al hun spullen al gepakt. Kenny legt mij erbij en ze kijken even bezorgd. 'Everything ok dude', vraagt Chaz. 'Wat denk jij nou', reageert Ryan wat flauw. Ik ben te vermoeid om me druk te maken over hun kleime ruzietjes.'Ryaaan', roept Scooter vanaf de andere kant van het appartement. 'Ik kom al', schreeuwt hij terug. Het doet pijn aan mijn hoofd.
Voorixhtig kom ik overeind en loop naar de kraan voor een glas water. Gelukkig gaat dit wel goed en keer ik veillig terug op de bank. Niet veel later zijn alle spullen gepakt. Kenny draagt mijn spullen, maar ik loop nu tenminste zelf naar de auto.

Hoewel niemand van ons een woord heeft laten vallen over het vertrek uit New York heeft een hele horde fans zich verzameld bij JFK. Met mijn handen tegen mijn hoofd geklemd betreed ik het vliegveld. De fans worden ver bij me uit de buurt gehouden en ik voel me rot dat ik ze zo moet teleurstellen.
Vlak voor ik het vliegtuig in ga hap ik buiten nog even naar lucht en ik vraag me af waar mijn Iphone eigenlijk is. Ik weet dat ik nu spijt ga krijgen, spijt dat ik niks van me heb laten horen. Spijt dat ik zomaar ben weggegaan en dus opnieuw alles verpest. Misschien moet ik mezelf er maar bij neerleggen dat ik nooit goed genoeg zal zijn voor Ali. Dat ik haar nooit zal kunnen geven wat ze verdiend. En die gedachte doet me pijn. Het verdriet is op dat moment even zo groot dat het voelt alsof mijn hoofd uit elkaar gaat springen. De tranen kan ik met moeite tegenhouden, voor de zoveelste keer in een aantal dagen. Dan roept Scooter me naar binnen.
Voor een laatste keer kijk ik achterom naar de mensen in de Gate. In een flits denk ik haar te zien, maar dat zal wel mijn verbeelding zijn. Ik loop het vliegtuig in en hoe langer ik denk hoe meer ik ervan overtuigd raak dat zij het was.

Sorry voor dit hele late hoofdstukje guys. Heb vandaag Sims 3 beestenbende gehad dus het kan zijn dat de hoofdstukjes vaker laat gaan komen. Maar zal altijd proberen er elke dag een te posten. Dat verdienen jullie! Iloveuuu

Reageer (1)

  • miistletoe

    OMG!
    je schrijft echt BIEBERTASTISCH!
    GOSH SNEL VERDER?!
    jajajaja! <333333
    whiii iloveeuu ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen