Foto bij 4.0 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


´Seeeel´, gil ik enthousiast over het vliegveld. Met mijn armen gespreid ren ik op haar af. Ik weet best dat ik nu alle aandacht trek maar even maakt het me helemaal niks uit. Op LAX ben ik helemaal niet bijzonder. Ik sla mijn armen om haar heen en druk haar gelukkig tegen me aan. ´I missed you´, zegt ze lachend.
De afgelopen week was zo raar en vervelend. Mijn ouders denken dat het goed is een tijdje weg te zijn uit New York. Net zoals Justin van de aardbodem is verdwenen. Overal verschenen berichten over dat hij was flauwgevallen en dat het uit was met Selena. Nog geen twee dagen later begon het opnieuw toen het verdacht stil bleef rond de twitter van Justin en andere. Mensen speculeerde over dat hij dood was en dat kwam dan ook groot in het nieuws. Ik heb werkelijk geen idee wat ik ervan moet denken. Het is waar dat er helemaal niks van hem vernomen is. Zijn twitter is leeg sinds de musicvideo en fans twitteren wanhopig over wat er met hem gebeurd moet zijn.
Aan de andere kant denk ik dat iemand me het vertelt had als hij echt dood was, dus ik probeer me geen zorgen te maken. Maar het is vrij duidelijk dat ik dat wel doe. Hij kan ons toch niet zomaar zo bang maken? Verschillende tweets van Scooter verraden duidelijk dat er iets niet goed zat tussen die twee. Scooterbraun: I know i made a mistake. I hope you can forgive me one day. I miss you bro.
Sinds die tweet vraag ik me af wat er tussen ze gebeurd is. 'Ali je mag me loslaten', grinnikt Selena. Sta ik dan alweer zo lang te denken. Ik laat mijn armen zakken en trek haar mee om mijn bagage te halen.

In de auto naar huis heb ik eindelijk de moed verzameld om het aan Selena te vragen. Gisteren was een kort telefoontje om haar last minute te melden dat ik morgen aankwam op LAX en nog niet wist hoelang ik in LA zou blijven. Of het haar dan zo ook uitkwam en ze het nog steeds een goed idee vond. En ja, ze was er nog altijd enthousiast over.
'Sel, wat is er met Justin gebeurd. Jij moet toch meer weten'. Ze denkt even na maar haalt dan haar schouders op. 'Je weet in elk geval meer dan ik', smeek ik. 'Vertel wat er is gebeurd nadat Justin flauwviel'. Nog even twijfelt ze, maar dan geeft ze toch aan me toe. 'Scooter besloot dat we zo snel mogelijk teruggingen naar Atlanta', vertelt ze hoofdschudden. 'Chaz en Ryan vanuit daar met de eerste vlucht naar Canada. Ik kon blijven tot we wisten wat er met Justin aan de hand was. Toch ben ik diezelfde dag nog vertrokken naar LAX'. Ze stopt even met vertellen en ik kijk haar vragend aan. 'Hij had niks, hij had gewoon te weinig gegeten en geslapen. Maar natuurlijk is iedereen overbezorgd als er wat met hem gebeurd. Stiekem was de hele situatie misschien best wel grappig'. 'Maar waar is hij nu', vraag ik nieuwsgierig. Ik voel gewoon dat Selena hier meer van weet dan ze nu vertelt.
'Scooter verwijderde je nummer uit zijn mobiel. Hij dacht dat het beter voor jullie was'. 'Hé', onderbreek ik haar. 'Ik deed precies hetzelfde. Ik heb Victoria al zijn smsjes en zijn nummer laten verwijderden. Zodat ik hem niet meer kon bereiken. We zijn naar het vliegveld gegaan om jullei gedag te zeggen maar waren te laat. En Justin leek zo verdrietig. Ik besloot dat het beter was als we geen contact meer hadden'.
'Ja goed', onderbreekt Selena mij nu. 'Ik wist ervan en vertelde het Justin omdat ik vond dat hij recht had op de waarheid. Hij wilde je smsen, maar daarom heb je dus niks van hem gehoord. Justin heeft Scooter weggestuurd en gevraagd niet meer terug te komen. Hij zou hem wel bellen als hij wist hoe het verder moest. De volgende dag belde Pattie in paniek op dat Justin verdwenen was. Of hij bij mij was. Het enige wat we allemaal gekregen hebben is een smsje'. Ze zoekt haar mobiel even in haar tas en drukt hem dan voor mijn gezicht. Ik moet even nadenken. Het heeft geenz in om me te zoeken. Het spijt me. xJustin.

Stiekem ben ik wel een beetje trots op jullie. Nog wel een paar kudootjes verzameld gisteravond. Jullie weten wat jullie te doen staat als jullie een volgend hoofdstuk nog willen voor vandaag. Een Justin hoofdstukje natuurlijk, misschien weten we dan wel waar hij naar toe is.

Whaha ik heb vannacht lekker tot 3uur liggen whatsappen en twitteren. Nog meer mensen met twitter hier? #teamnosleep

Reageer (3)

  • miistletoe

    ik heb een tijdje niet gelezen.
    waar ik ongelooflijk veel spijt van heb.
    but aye , i'm back now & ik ga je story weer lezen.
    & nog steeds is je story even geweldig als in het begin.
    so i like your story so fucking damn very much (:

    1 decennium geleden
  • kimmybiebzz

    Verdeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr!!

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    En nu is die klungel in New York voor Ali, wedden...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen