Foto bij 4.2 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Het is vier uur in de middag als Selena en ik eindelijk samen op het strand liggen. Daarvoor wilde Selena me voorstellen aan een aantal mensen hier in LA. Leuke mensen natuurlijk, die mij kunnen helpen met mijn modellenwerk hier. Ik merk echt wel dat mensen ondertussen foto`s van ons maken. 'Hoe doe je het met school', vraagt ze als we een tijdje zwijgend naast elkaar hebben gelegen. 'Ik moet een aantal dingen doen, maar het is niet belangrijk. Als ik zo doorga heb ik tegen me twintigste genoeg geld verdiend voor heel mijn leven'. 'Want je bent nu?' 'Zestien'.
'Echt', vraagt ze verbaasd en ik lach even. 'Dat zou je niet zeggen. Ik dacht eigenlijk dat je net zo oud was als Justin. Jullie zaten samen in de klas toch?' 'Alleen met wiskunde, omdat hij de wiskunde van een lager jaar moest volgen'. Ons gesprek wordt ruw onderbroken door de ringtone van mijn Iphone. Selena graait in mijn tas die naast haar staat en gooit hem op mijn buik. 'Hé, voorzichtig jij', giechel ik.
'Met Alisha'. 'Aliii, met Mikie. Je weet wel, je big bro die je hebt achtergelaten in New York'. 'Mike stel je niet aan', zeg ik plagend. Selena kijkt meteen op en rol met mijn ogen als ze me aankijkt. 'Oké, vooruit dan maar. Ben je veillig aangekomen bij Selena?' 'Nee, ben drie keer vermoord. Eén keer op JFK, één keer in het vliegtuig en nog een keer op LAX. Maargoed door de speciale gave van Selena ben ik er weer. Dus ja eigenlijk is alles goed, als je dat bedoelde'. Ik hoor hem even grinniken aan de andere kant van de telefoon. 'Ik snap hem geloof ik. En hoe is het met Selena'. 'Oh, goed geloof ik'. Ik kijk even naar haar, ze ligt alweer te zonnen. 'Vic is hier trouwens geweest. Je krijgt de groetjes van haar. Maar ze zal je nog wel even bellen binnenkort'. Verbaasd frons ik mijn wenkbrauwen maar bedenk dan dat hij het niet kan zien.
'Wat kwam ze doen?' 'Een aantal dingen ophalen die ze hier had laten liggen laatst'. 'Oh oké', zeg ik wat achteloos. Ik kijk naar mijn nagels die plots heel interessant zijn. 'Maar Mikie, ik ga hangen. Sel en ik gaan even zwemmen'. 'Oké Jacks, ik mis je en dat weet je. Spreek je snel weer'. Dan hang ik op. Mike is de enige van iedereen die me Jacks mag noemen. Een afkorting van me tweede naam en iets wat hij altijd doet om me te laten dat hij om me geeft en me beter kent dan alle andere. Het is wel schattig.
Ik tik even op Selena haar schouder. 'Kom we gaan zwemmen'. 'Maar het is koud', klaagt ze. 'Koud, het is zeker twintig graden. In New York wordt het koud ja', plaag ik haar. 'Omdat je het zo overtuigend weet te brengen', geeft ze dan maar toe. En gillend rennen we samen het water in.

Die avond eten we samen met wat bekende van Selena in een groot restaurant van LA. 'Jongens, dit is nou Alisha. Beter bekend misschien als het meisje van Gucci'. Ik glimlach even vriendelijk. 'Je mag gewoon Ali zeggen'. 'Ah, dat maakt het allemaal een stuk makkelijk'. Een aantal mensen begint te lachen en ik snap de grap niet helemaal, dus kijk ik wanhopig naar Selena. Deze knikt me bemoedigend toe.
'Maar Ali vertel. Wat kom je doen in LA', vraagt een van de mannen. Hij heeft een vriendelijke uitstraling en kijkt me vol verwachting aan. 'Rondhangen met Selena', reageer ik spontaan en hij begint weer te lachen. 'En natuurlijk kijken of er hier wat voor me toen doen is', voeg ik eraan toe. 'In de modellenwereld? Of ook richting de films'. Ik haal even mijn hand door mijn haar. 'Beide, waar de kansen liggen'. 'Zozo, verstandig voor een meisje van zestien', merkt een van de vrouwen op. Selena stoot me even aan en lacht. 'Komt omdat ze uit Canada komt'. 'Oh, jij bent dat meisje van Justin ook'. 'Nou niet helemaaal', sputter ik tegen. 'En ik ben officiëel geboren in Amerika'. 'Echt', vraagt Selena opnieuw verbaasd. 'Het lijkt erop dat je haar te weinig over jezelf vertelt', zegt de vrouw nu en ze lacht vriendelijk.
Al het eten smaakt heerlijk en als iedereen zijn toetje op heeft staat Selena op van tafel. Ze is al een tijdje op haar mobiel bezig terwijl ik me vermaak met verschillende mensen. 'Ali en ik zijn even naar het toilet', deelt ze mee terwijl ze me aan mijn arm meetrekt.
Voor ze in een van de wc`s verdwijnt geeft ze haar mobiel aan mij. 'Watch this'. justinbieber: got a big surprise for ma best friends @alicarter & @selenagomez

Zo, daar ben ik weer. School was serieus een ramp, ik met me krukken de trap op en af. Hebben jullie al medelijden? Gelukkig heb ik een hele lieve klas en hebben de jongens helemaal bedacht welke docenten ze willen laten struikelen ermee. Ik moet ze nu nog even overhalen dat ze me van de trap tillen.

Reageer (6)

  • miistletoe

    wat voor verassing?o__O
    justin drew bieber , wat ben je van plan?
    omg wie keek ema's vandaag?
    ik! & weetje? JUSTINBIEBER IS FOCKTOP SEXY?!

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Ö snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Soleo

    haha
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • kimxly

    Ik helemaal vloeken toen er nog geen vervolg was ;$. JE MOET VERDER PLIESSS.

    1 decennium geleden
  • Brandi

    HAHAHAH wat een goed plan van die jongens! Zulke jongens wil ik ook wel in mijn klas, zucht. Wij hebben alleen maar van die sappies weet je wel.
    Maar hebben jullie geen lift in school? Wij wel hihi c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen