Foto bij Part 44

Ik wil even zeggen dat jullie echt geweldig lief zijn met jullie reacties, medeleven en geduld.
I love you all! <3
Ik voel me ook al wat beter ondanks alles nog niet is opgelost, maar dat komt nog wel. ;)
21 november komt One Directions eerste album ‘Up all night’ uit!
Ik weet niet of dit klopt, maar volgens metrolyrics.com zijn dit de nummers hierop:
-What makes you beautiful
-Gotta be you
-One thing
-More then this
-Up all night
-I wish
-Tell me a lie
-Taken
-I want
-Everything about you
-Same mistakes
-Save you tonight
-Stole my heart
-Stand up
-Moments
Aan ‘Gotta be you’ ben ik momenteel helemaal verslaafd. :3
Maar goed, veel leesplezier!
Xx

~Zayn Malik

“Anais?!” Dat kon niet. Het klopte dat ze Melody nooit gemogen had, maar Anaïs zou toch nooit… Toch? “I’m sorry, Zayn”, mompelde Niall. Met zijn blik naar de grond gericht, legde hij uit dat hij haar bij Melody gezien had terwijl ze nogal geheimzinnig deed. “But she would never…” “Yes, she would Zayn.” Harry keek me bloedserieus aan en terwijl die woorden tot me doordrongen, besefte ik dat hij gelijk had. Anaïs zou haar inderdaad wat doen als zij daar beter van kon worden. “What now?” vroeg ik zacht. Een tijdlang was het stil terwijl iedereen nadacht over wat het beste zou zijn. “We need to call the police”, zei Chelsea toen. Liam en Alice knikten instemmend, maar Louis schudde zijn hoofd. “We first need evidence.”

Na een halfuurtje bespreken, hadden we een heel plan bedacht. Liam, Chelsea en ik zouden Anaïs’ kamer doorzoeken in de hoop daar iets te vinden. Ondertussen zou de rest in het ziekenhuis blijven en de politie bellen als we na 2 uur nog niet terug waren of iets hadden laten weten.
Gedrieën gingen we nu dus op weg naar huis. “Are you ready?” vroeg Liam toen we voor de deur stonden. Ik knikte en Chelsea ging ons voor naar binnen. “Zaynieee!” klonk een kirrende stem en verstijfd bleven we staan. We hadden er niet aan gedacht dat Anaïs in huis zou kunnen zijn. “H…Hi…” mompelde ik zacht terwijl ik een wanhopige blik naar Chelsea en Liam wierp. “Distract her!” fluisterde Chelsea en ze trok Liam snel mee de trap op naar boven.
Wat onzeker draaide ik me naar Anaïs. “So…” Ik beet op mijn lip. Ze grinnikte en sloeg haar armen om mijn schouder en drukte haar lippen op de mijne. Met tegenzin zoende ik mee. Ik hield niet van haar. Ik hield van Melody, dat had ik altijd gedaan ook al wou ik het niet toegeven aan mezelf. De gedachte dat ik een moordenares zoende, was verschrikkelijk. Ik haatte haar.
“Zayn?” Anaïs keek me vragend aan. “What’s wrong?” Toen zag ze mijn blik en haar gezicht verstrakte. “What are Liam and Chelsea doing?” Ik antwoorde niet. Anaïs draaide zich om en rende de trap op. Woede vlamde in haar ogen.

Reageer (8)

  • aniek1313

    Verder:O

    1 decennium geleden
  • Snowcastle

    Grrrr, waarom stop je hier!?
    Zayn moet Anaïs tegenhouden! =O

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Snel verder gekkie x

    1 decennium geleden
  • theguardian

    OMG.
    SNEL VERDER.
    hoe durf je hier te stoppen!
    x

    1 decennium geleden
  • Speigelman

    Go get her !
    Ga snel verder, dit is nog steeds een leuke story
    en onthou i'm here for you <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen