Foto bij 5.2 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Kwaad plof ik neer op mijn bed. Ik weet dat het eigenlijk onredelijk is dat ik boos ben op Justin. Wat maakt het uit dat hij wakker was? Maar het is ook niet eerlijk dat Vic boos is op mij. Ik ben immers degene die ervoor gezorgd heeft dat zij hier kan zijn en haar altijd helpt met al haar problemen. Dat ik zelf de dingen liever voor me houd is iets wat ik zelf moet weten. En ik weet ook best dat ik soms een bitch kan zijn, maar daar hoeft ze me ook niet altijd op te wijzen. Aangezien ze vaak zelf net zo erg is. Als ik aan dit alles denk wordt ik eigenlijk alleen maar kwader en gefrustreerd gooi ik mijn kussen door de kamer.
Langzaam wordt het steeds donkerder buiten en ik verspil mijn tijd met kwaad op mijn kamer zitten. Verveeld scroll ik door mijn timeline en lees de tweets van de rest. justinbieber: ohyeah, sure it`s all my fault #fml. Geen flauw idee hoe hij daar nou weer bij komt, want zo heb ik het nooit gezegd. Maar het is gewoon niet leuk dat hij doet alsof hij slaapt en ondertussen onze gesprekken afluisterd. Voor hetzelfde geld was het iets wat hij absoluut niet mocht weten. VicDunchester: ok, really angry right now you bitch.
Juist, nu gaat Vic te ver. Dat ze tegen mij schreeuwt dat ik een bitch ben kan ik hebben, maar dat ze het op twitter zet is de druppel.
selenagomez: we're gonna eat @alicarter & @justinbieber & @VicDunchester. Think you can handle it? Ik rol met mijn ogen en bedenk dan dat ze het toch niet kan zien. Met tegenzin kom ik overeind van het bed en zet een neppe glimlach op mijn gezicht wanneer ik de deur open. Iets voor me zie ik Victoria lopen en negeer haar volledig. Beneden aangekomen ga ik zwijgend aan de tafel zitten. 'Me moeder eet niet thuis', zegt Selena als ze erbij komt zitten, de plek tussen mij en Vic. Tegenover ons de jongens die hier ook tijdelijk verblijven, het lijkt hier wel een heus hotel.
Het eten begint nogal ongemakkelijk en er is een lange stilte tot Selena er een einde aan maakt. 'Dit kan zo niet. Jullie moeten er toch over praten. Wat is er gebeurd', bemoeit ze zich ermee. Victoria's vinger schiet meteen in mijn richting. 'Nooit geleerd dat wijzen onbeleefd is van je moeder. Onee, ze heeft het te druk voor je', snauw ik. Het is eruit voor ik er erg in heb en als ik dit moment over kon doen had ik het nooit gezegd. Geschrokken sla ik een hand voor mijn mond, maar om Victoria's woede aanval te ontwijken is het altijd. 'Zij gedraagt zich als een bitch. Dat is wat het probleem is', zegt ze luid. 'Jij noemde mij als eerst een bitch, nog voordat ik iets deed'. Ze wil zich verdedigen, maar voor ze daar de kans voor krijgt ga ik alweer verder. 'En weetje. Dat je dat recht in me gezicht zegt kan ik nog hebben. Maar dat je me op twitter uitmaakt voor bitch is de druppel. Nu ben je serieus te ver gegaan. Ik meen het'. Ik kijk haar kwaad aan en richt dan mijn blik op Justin. 'En jij', snauw ik weer. Hij staart naar zijn bord waar al het eten nog op ligt. 'Jij had beter moeten weten dan ons afluisteren'.
Ik schuif mijn stoel naar achter en sta op van tafel zonder ook maar iets te hebben gegeten. Onderweg naar de deur hoor ik Selena nog roepen. 'Ali je kan niet zomaar weglopen. Je kent hier niks'. 'Ohja, reken maar dat ik dat kan', schreeuw ik voor ik de deur dichttrek. Even helemaal weg van de rest, ookal ben ik doodmoe en zou ik nu het liefst gewoon in slaap vallen op bed. Ik heb geen enkel idee waar ik heen zal gaan, dus begin ik maar de straat uit te lopen in de richting van het grote centrum van LA. Misschien kan ik Demi bellen. Of Mike? Ja, misschien moet ik Mike gewoon bellen en hem vragen wat ik nu het beste kan doen.

Zo, daar ben ik weer eens. Een beetje laat, maar beter laat als nooit. Vinden jullie dat Ali zich als een bitch gedraagt? Ik mis al jullie lieve reacties een beetje, dus nu weten jullie wat je te doen staat als je wil dat het weer goedkomt!
Kijkt iemand hier HNTM? Voor wie zijn jullie? Ik voor Riquelle en Michelle!

Reageer (5)

  • Elevator

    verderrrrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Saphael

    ik vind het zielig vor ali!!!!!!

    ik ben voor tamata en elise!!!!

    1 decennium geleden
  • Soleo

    ik vind van wel. waar ze heeft ook gelijk
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • kimmybiebzz

    Justin moet haar buiten vinden! That's cutee ;:

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Maar ze mag niet weglopen Ö

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen