Foto bij 6.2 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik loop door een veel te lange gang en ben eigenlijk een beetje verdwaald als ik tegen Justin aanloop die net een deur uitkomt. Ik zelf kom net van het toilet en Scooter volgt hem naar buiten. Mijn hoofd knalt hard tegen dat van hem aan. Ik wrijf met een pijnlijk gezicht over de geraakte plek terwijl Justin precies hetzelfde doet. Normaal zou dit iets zijn om om te lachen, maar het huilen staat hem nader dan het lachen. Ik leg mijn hand op zijn schouder en hij kijkt naar de grond in zijn ogen wrijvend. ´Gaat het wel´, vraag ik zachtjes. Ik zie dat Scooter bezorgd toekijkt. Plots kijkt hij weer op met een kille blik in zijn ogen, ik schrik er een beetje van. ´Nee´, zegt hij hard. ´Wil je er over praten´, stamel ik goed bedoeld. ´Ik kan er niet over praten. Niet nu´. Dan duwt hij me aan de kant en loopt stug verder. What the fack is er ineens mis met hem? Misschien heeft Scooter hem wel streng aangepakt? Maar die haalt verontschuldigend zijn handen op als hij Justin volgt door de gang. Pas als ze een heel stuk verderop zijn besef ik dat ik verdwaald was en volg ze snel in de goede richting. 'Heel flauw hoor Justin', mompel ik in mezelf en een ander persoon dat langs komt kijk vreemd op. Snel loop ik verder.

Als ik bij de rest ben vergeet ik het vreemde voorval van net alweer een beetje. Tot Selena tegen me opmerkt dat Justin een beetje uit zijn doen lijkt. Ik knik instemmend en dan verschijnt er een lachje op haar gezicht. ´We moeten hem gewoon even opvrolijken zo´. Ik trek mijn wenkbrauwen vragend op. ´Straks me de show´, fluistert ze in me oor. ´We kunnen op BFB best een geweldig dansje doen op het podium. Dat soort dingen kan hij altijd om lachen´. Nu ik snap wat ze van plan ik giechel ik even en ze trekt me overeind bij mijn pols. ´Kom, weg gaan het Scooter vragen´. ´En Vic´, zeg ik snel. Nadat we Vic ons plan hebben uitgelegd trekt Selena ons al giechelend mee naar Scooter terwijl Chaz en Ryan ons wat vreemd aankijken. ´Wat zijn die nou weer van plan´, hoor ik Ryan nog zuchten. ´Ze sluiten ons ook elke keer buiten´, moppert Chaz en ik kijk achterom en knipoog.
Gelukkig vind Scooter het goed en nu proberen we in een lege kleedkamer een gek dansje te oefenen. We zijn allemaal wel redelijk goed in gewoon dansen dus dat is wel snel gedaan. Eigenlijk doen we meer wat rare bewegingen en schudden ons hoofd alle kanten op. Maar dat maakt het juist zo grappig. Natuurlijk moeten we ook alledrie meezingen, dat gaat alleen wat minder. Want Selena is de enige van ons die kan zingen. Victoria haar stem is werkelijk om te huilen en die van mij is te doen, goed genoeg om een beetje mee te gillen. Dus nu hangt Vic om de bank nog te klagen dat ze niet wil zingen terwijl Pattie de kleedkamer binnenkomt. ´Dames hij is al begonnen. Jullie kunnen beter gaan kijken´.

Ik moet toegeven: Justin is een geweldige zanger en stiekem wist ik dat natuurlijk altijd al. Ik wilde het alleen niet geloven. Dus als het tijd is wenkt Scooter ons weer backstage. Ja, want we mochten gewoon tussen het publiek vooraan staan. Wat best een paar leuke momenten opleverde als meisjes Selena herkende. Gelukkig hielden de bodyguards voor het podium ze goed in de gaten zodat ze geen gekke dingen konden doen.
Weer backstage gekomen hup ik van mijn ene op been op mijn andere been. Dit wordt mijn grote podiumdebuut. Wel even wat anders dan de catwalk, dat is toch maar meer mijn ding. Zodra ik de eerste klanken van Best Friends Brother hoor geeft Selena me een flinke duw en ik storm het podium op. 'Sel', roep ik nog verontwaardigd maar het licht verblind me al. Dus begin ik maar te dansen en te zingen en ga helemaal op in waar ik mee bezig ben. Zodat ik alles om me heen vergeet. Behalve de verbaasde blik van Justin toen we opkwamen.

OMG, me laptop was dus gecrasht en ik kon niks meer. Maar ik heb hem gemaakt. Helemaal zelf, dat is wel een paar lieve reacties waard.
Oef me vingers waren eerst zoo koud dat ik bijna niet kon typen, maar gelukkig zijn ze nu helemaal opgewarmd. Yeaah

Reageer (4)

  • BeautifulYou

    snelverderr(flower)

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    hahaha xd

    1 decennium geleden
  • Donceal

    snel verder hahHAHAHA

    1 decennium geleden
  • ColdCoffee

    Geniaal!! Snel verder

    Wow helemaal zelf? Knap van je, ik zou dus echt niet weten hoe dat moet hea xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen