Foto bij 6.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Als een stel gestoorde zetten we het met ze allen op een lopen. Het gekrijs van Victoria overstemd echt alles en ik heb geen flauw idee waar we heen aan het rennen zijn. Pas als we volledig buiten adem zijn staat iedereen stil. 'Ik denk dat we nu wel ver genoeg zijn', hijgt Ryan. Iets verderop zie ik nog twee schimmen dichterbij komen en al snel herken ik ze als Victoria en Selena. 'Hebben we iedereen', zucht Chaz die zich doodmoe op de grond laat vallen. Ook ik ga op een omgevallen boomstam zitten. Op mijn Iphone zie ik dat het half twee in de nacht is. Snel tel ik de mensen. Vijf, ik tel er maar vijf. Wie missen we? Dus tel ik nog maar een keer, er is vast iemand die ik over het hoofd heb gezien in mijn haast. Maar ook als ik nog een keer tel en nog een keer blijven we met z`n vijfen. 'Shit', mompel ik. De rest is het nu ook opgevallen. 'We missen Ali', zegt Victoria alweer helemaal in paniek. Kan dat kind nou nooit gewoon rustig blijven ademen en niet meteen in de stress schieten? Niet dat ik nu bepaald rustig ben. 'Hallo, we missen Shannon ook', probeert Ryan tot ons door te dringen. Die Shannon zijn we beter kwijt dan rijk en ik geloof dat Selena en Victoria daar net zo over denken. Maar wie weet wat er gebeurd als ze samen met Ali is. We weten allemaal dat ze niet spoort.
'Kom op, wat staan we hier nou allemaal stom te doen. We moeten ze zoeken', zegt Selena na een lange stilte. 'Ik bel haar', zegt Victoria gelijk. Nog geen twee seconde later slaakt ze een jammerende kreetje. 'Geen bereik', zucht ze. 'Niemand hier', vraagt Ryan. Snel checken we allemaal onze gsm maar niemand heeft bereik. 'Ik zei toch dat het een stom idee was', roep ik. Kwaad schop ik door de bladeren. 'We hadden dit nooit moeten doen. Welke idioot laat zich in een bos droppen waar geen bereik is en veel te donker'. 'Deze idioten dus', lacht Chaz zenuwachtig. Dat doet hij alleen maar om niet te laten merken hoe bang hij is. Want dat zijn we allemaal, doodsbang. Dat er iets met Ali gebeurd is. Dat we de weg terug niet vinden en hier dagen rondlopen. Dat er vreemde mensen in het bos zitten die ons wat aan zullen doen. 'Kom op jongens. We moeten doorlopen tot we een pad vinden. En vooral niet bang zijn. Waarom rende wel allemaal weg. Alsof we één gekke man niet aan zouden kunnen met zijn alle', zegt Ryan wijs. 'En wat nou als die ene gekke man een pistool had', brengt Victoria gelijk tegen hem in. 'Dan had hij ons één voor één dood kunnen schieten. Ik ben het met Justin eens. Wat doen we hier in dit vreselijke bos. Waarom luisteren we naar die gestoorde Shannon'.
Al sloffend lopen we door het bos heen tot we ergens verderop een licht zien. 'Kijk, daar is de beschaving', roept Victoria enthousiast en ze begint sneller te lopen. We volgen als snel haar voorbeeld. Het lichtje is nog verder weg als we dachten maar hoe dichter bij we komen hoe meer lichtjes het blijken te zijn. Tot we dan uiteindelijk tussen een aantal huizen staan. 'Veilig', gilt Selena dramatisch en ze valt Victoria in de armen. Chaz en Ryan geven elkaar grijnzend een high five. Ik sta er wat verloren bij. 'En Ali dan. Zijn jullie haar helemaal vergeten', zeg ik gefrustreerd. 'We kunnen haar toch niet zomaar achterlaten'. Ze lijken zich nu pas te herinneren dat we haar hebben achtergelaten.
Meteen grijpt Selena naar haar mobiel en belt haar moeder. Ook ik bel naar mijn moeder en Scooter. Dat ze iets moeten doen. Dat Ali daar kwijt is en haar moeten vinden. Dat ik bang ben dat er iets met haar gebeurd is. Gelukkig begrijpen ze me en beloven meteen iets te gaan regelen. 'Ze komt terug Justin', drukt mijn moeder me op het hart. Maar op dit moment heb ik daar niet zo veel vertrouwen in.
Doodmoe ga ik op de stoep zitten en voor de eerste keer in een hele tijd laat ik alles gewoon gaan. De tranen die in mijn ogen prikten stromen nu over mijn wangen. Ik heb het allemaal verpest, alweer.

Jaa, oké. 102 abbo's. Dus zoals beloofd komen ze eraan. Ik ga zoveel schrijven als ik maar kan de komende dagen. Jullie hebben het verdiend!
Maar jullie moeten natuurlijk wel lief voor me blijven. We all love Shannon toch?

Reageer (4)

  • SemmiaBieber

    ik erger mee dood aan dat wijf :D

    1 decennium geleden
  • Snowcastle

    NOOOO ze mogen haar niet kwijt zijn!
    *gaat snel volgende hoofdstuk lezen*

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    NOG EEN STUKJEEEE.

    1 decennium geleden
  • Donceal

    NU VERDER SCHRIJVEN JIJ HAHAHA, X (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen