Foto bij 7.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Zodra ik de deur van Selena haar huis opendoe komt iedereen aangestormd. ´Welkom terug`. Ali staat al glimlachend iets achter mij verscholen en ik trek haar naar voren. Zachtjes druk ik een kus op haar wang waardoor de rest meteen begint te joelen. ´Dus het is echt waar´, vraagt Victoria terwijl ze van haar ene been op haar andere been hupt. Ali knikt enthousiast als antwoord. Ik kan zie dat ze vanbinnen helemaal straalt en zelf doe ik dit ook. Als we verder naar binnen lopen knipoogt Selena even kort als de rest van de groep niet kijkt. Ik weet dat ze blij voor me is en ik hoop dat zij ook weer iemand vind die haar echt gelukkig kan maken, dat verdiend ze. We zijn net te laat voor het ontbijt en bovendien hebben we in het ziekenhuis nog wat gegeten.
Wanneer we met z`n alle op de bank zitten zetten we maar gewoon een leuke film op. Zodat we niet aan alle andere dingen hoeven te denken, want er is natuurlijk genoeg gebeurd. En dat is niet in één keer allemaal voorbij. Stiekem heb ik zelf de afgelopen dagen ook wel bedacht dat de foto`s nu echt niet verdwenen zijn. Dat Shannon ze wel op haar computern zal hebben staan en ik alleen maar de facking sim-kaart gebroken heb. 'Volgende week zijn de EMA`s', zegt Selena dan midden in de film en ik laat mijn hoofd achterover leunen. 'Ohja, shit. Dan moeten we natuurlijk naar Europa'. Meteen sla ik mijn arm om Ali heen die naast me zit. 'Maar je kan wel mee als je dat wil. Ik weet zeker dat Pattie het geen enkel probleem vind'. Ze glimlacht even zwakjes. ´Ja, natuurlijk wil ik mee´. ´Waar is Mike eigenlijk gebleven´, vraagt Selena dan. Aan de grote lach op haar gezicht kan ik zien dat ze blij is dat hij hier is. Misschien is Mike wel de juiste kandidaat voor haar, we zijn de Best Friends Brother act nog lang niet vergeten. Ryan knijpt plagend in haar wang. ´Wil je dat zo graag weten. Ben ik niet goed genoeg voor je´. Hij trekt een pruillipje en zet grote puppyogen op. ´Hè bah Ry. Vind je het erg als ik niet daar aan wil denken', proest Chaz. Ik schiet in de lach en Selena slaat haar armen over elkaar. 'Niet leuk Ryan'. 'Maar schatje toch', probeert hij nog en hij doet een poging om een kus op haar wang te drukken. Helaas is Selena hem te snel af en duikt ze met haar hoofd acher mijn rug. We weten allemaal dat er tussen die twee helemaal niks aan de hand is, maar Ryan maakt maar al te graag dit soort grapjes.

Na de film heeft iedereen besloten wat voor zichzelf te gaan doen. Tenminste Selena moet naar de studio en Ryan blijft thuis hangen. Terwijl Victoria en Chaz zich op hun kamer verstoppen. Ik neem Ali mee naar de pier van Santa Monica. Dat is niet ver hier vandaan en aangezien het zonnetje schijnt is dit de perfecte plek om nu heen te gaan. Scooter stond er eigenlijk op dat Kenny mee zou gaan, maar ik heb hem te weten overtuigen dat dit makkelijk kon. De afgelopen dagen hier heb ik nergens last van gehad. Misschien dat in het openbaar zoenen nog niet zo`n goed idee is, maar dat laten we dan nog wel even zitten. In mijn hoofd heb ik al een heel plan uitgewerkt. Ze gaat in elk geval mee naar de EMA`s. Daar zullen we dan wel bekendmaken dat we samen zijn. Zodat daar ook geen verwarring over is. Verder weet ik precies wat ik wil en voor we naar Belfast gaan wil ik haar Parijs en Amsterdam laten zien. Twee steden waar ik dol op ben en ik zal zorgen dat ze meegaat. Alles doen om haar ouders te overtuigen dat ik goed op haar zal passen. Want ik twijfel er niet meer over of ze zelf 'ja' zal zeggen. Misschien moeten ik het haar nu vragen? Dus pak ik haar hand vast om haar te laten stoppen met lopen. 'Ali, ga je met me mee naar Parijs en Amsterdam voor de EMA's?'

Haai liefjes, sorry dat ik gister niet geschreven heb. Vrijdag heb ik het meestal te druk.
Bedacht me eigenlijk dat ik vroeger net als Ali Justin had, had ik ook zo'n vriend. Verder is er nooit wat tussen ons gebeurd hoor. Maar sinds we niet meer bij elkaar in de klas zitten spreken we elkaar bijna nooit meer en ik mis hem echt. Veel te veel. Zo dat wilde ik even kwijt.

Reageer (7)

  • xCarefull

    ahhhhhhhheeew lieffff(H)(H)

    1 decennium geleden
  • niggarauhl

    Aaah ik wou dat Amsterdam echt een van zijn lievelingssteden was dan kan ik hem gaan stalken (:

    1 decennium geleden
  • Chuks

    oehoehehehhehehhe zo lieeeffff!(flower)

    1 decennium geleden
  • Comfort

    Aahw super!

    1 decennium geleden
  • xxswaggie

    awhhh snel verderr <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen