De afscheidsbrief van Alexandra

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • Gisborne

    Ik heb vanavond dit verhaal en het verhaal dat hiervoor komt gelezen, en vanaf het moment dat Alexi besloot om de eed te breken, heb ik eigenlijk bijna constant moeten huilen. Je schrijft echt ongelooflijk goed, met veel gevoel en emoties, en ik ben misschien snel geraakt door verhalen, maar ik huil niet snel bij verhalen, alleen als het echt heel goed is.
    Ik moet ook even zeggen dat ik echt de hoop had dat de onbreekbare eed toch breekbaar zou worden, onlogisch, dat weet ik, hij heet niet voor niets de onbreekbare eed, maar ja, ware liefde, dacht ik... Ergens is het voor het verhaal wel beter dat de onbreekbare eed niet breekbaar werd, want anders had dit prachtige vervolg waarschijnlijk niet bestaan.
    Nogmaals, je schrijft echt geweldig en ik weet dat het misschien raar is om te zeggen -ik heb het ook nog nooit eerder gezegd-, maar bedankt voor dit prachtige verhaal. Thank you. <3
    Xx.

    1 decennium geleden
  • SapereAude

    Wow... Ik ben nog steeds sprakeloos, je schrijft echt ongelooflijk goed! Weet je trouwens zeker dat je nog nooit verliefd geweest bent? (dat zei je een heeeeleboel hoofdstukken terug) Je beschrijft het geheel namelijk alsof je het zelf meegemaakt hebt, alsof je uit ervaring schrijft over die liefde tussen Alexi en Fred en ook over hun afscheid.

    Echt, ongelooflijk!

    1 decennium geleden
  • Minion

    Wauw. Deze brief heeft me echt tranen in mijn ogen laten krijgen. Dit moet ik even laten bezinken. Echt wauw gewoon.
    Ik vind dat je de emoties zo goed hebt beschreven. En dan niet alleen in dit hoofdstuk -al was het hier wel heel erg geweldig- maar in alle hoofdstukken was de emotie zo goed te voelen. Het was echt alsof ik hetzelfde voelde als Fred. En als je mensen zo goed zich kunt laten inleven, betekent het echt wel dat je een supergoede schrijfster bent. En dat ben je ook! Vanaf het begin tot het einde heb je me meegesleurd in dit verhaal. Ik weet dat ik misschien heel traag las, aangezien ik steeds vergeet verhalen te lezen hier op Q, maar ik heb dit verhaal toch wel echt goed gevolgd -op een sloom tempo. Dit verhaal is echt één van mijn favorieten, omdat het gewoon zo sterk is. Ik weet dat ik dit nu al miljoenen keren tegen je heb gezegd, maar ik vind echt dat je geweldig schrijft! Schrijf alsjeblieft meer Fred en George lovestories, want deze vraagt om meer. Ik in ieder geval wel! :'D

    1 decennium geleden
  • Delic

    D:
    Heel mooi meis <3

    1 decennium geleden
  • Fabi

    Damn. Nu huil ik(huil). Je beschreef de personages zo mooi, je vertelde het verhaal van 2 geliefden. Ik had het gevoel alsof ik er echt bij was, alsof ik het verdriet en de blije momenten kon zien en horen. Ik vind dat zo knap en hoop dat je weer zo'n mooi verhaal maakt. This story should be forever in my hart and forever in my memories.

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen