Foto bij She’s Not One Of Them [Jasper-Twilight] <20>

speciaal voor ChickaXJirki
because : ze is verslaafd aan mijn serie (A)

[Aylin]
De bel gaat en ik loop samen met Jess naar wiskunde. We zitten heel de tijd te praten en letten niet echt op. Met wiskunde heb ik geen problemen dus kan het me even niet schelen dat ik niet oplet. Jess vertelt ronduit over haar liefde voor Mike, die ze niet durft te uiten.
Ze durft ook niets te zeggen omdat ze weet dat Mike een boontje voor me heeft. ‘Jess, zeg gewoon wat je voelt en vraag hem mee naar het bal of zo. Ik voel niets voor hem dus waag gewoon je kans, en als hij het niet goed weet zal ik wel eens met hem gaan praten.’ ‘Zou je dat echt voor mij willen doen?’ vraagt ze een beetje ontroerd, ik knik en ze geeft me een knuffel.
Als de dag voorbij is loop ik met Edward naar de auto en neem daar afscheid van hem en zijn familie. Ik rij naar huis en zie dat mama al thuis is en dat er een pick-up voor de deur staat. Van wie is die nou weer? Ik loop naar binnen in de gang laat ik mijn boekentas op de grond vallen. ‘Ben thuis.’ Roep ik maar, niet wetende waar mama is. ‘We zijn in de living.’ Roept ze dan terug.
Ik ga naar de living en ik schrik me een bult. ‘Laur :D’ roep ik blij terwijl ik op haar afloop en haar een knuffel geef. ‘Aylin.’ Roept ze blij terug. ‘Wat doe jij hier?’ vraag ik als ik uitgeknuffeld ben. ‘Wel Phil had een aanbod gekregen, en mama wilde thuis blijven bij mij. Waardoor ze Phil dus niet meer zou zien, en ja toen heb ik besloten naar hier te komen. Dan kon zij met hem mee.’
‘Ooh hoe lief, en dan woon je nu bij Charlie?’ ‘Uhu, ik moet alleen een beetje uitkijken dat ik pap zeg, want daar heb ik het nog wat moeilijk mee.’ ‘Kan ik wel geloven ja, maar zeg is die pick-up van jou?’ ‘Euh ja eigenlijk wel, gekregen van Char… Euh pap.’ ‘Ik dacht dat je een Chrysler wou?’ ‘Ja, natuurlijk wil ik die, maar daar heb ik nu echt geen geld voor.’
‘Ach zo. En bevalt het je hier al wat?’ ‘Het is wel erg groen en nat hé?’ ‘Jep, dat is Forks ik zou er maar alvast aan wennen. Want veel anders dan regen krijg je hier niet.’ ‘Pff, ik zie het nu al niet meer zitten.’ ‘Hé komaan je hebt mij toch nog?’ ‘Ja dat is dan ook wel de enige reden waarom ik heb voorgesteld om naar hier te komen.’ We lachen en zo gaat het nog wel een tijdje door, tot Laura naar huis moet.
Meld me als ik moet waarschuwen !

Reageer (7)

  • Catalunya

    Mij natuurlijk, altijd hehe. Maar dat wist je al :')
    Verder lieff <3

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    verdeeer<3

    1 decennium geleden
  • NOUGATTI

    verder!
    x

    1 decennium geleden
  • JAYBEE

    Snel verder! Ik heb abo x)

    1 decennium geleden
  • Incerto

    verder ^^

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen