zag je Tom met een koffer naar beneden komen hij keek je woedend aan, je wist dat hij weet wat er in de keuken is gezegd geweest. Tom ging weer naar boven en kwam met nog 1koffer naar beneden hij werd gevolgd door Kimberly die Lizzy droeg en een rugzakje waar al Lizzy's spulletjes in zaten. Kimberly ging weg!! En dat door jou!! Je wou niet dat ze wegging want je houdt nog steeds van haar alleen je hebt dat niet laten zien, je had niet zo kwaad mogen worden en samen met haar een oplossing moeten zoeken, dan zou ze hier blijven bij jou.... *Tom pov* Je ging Kimberly haar koffers bij de deur zetten, Kimberly volgde je, je voelde dat Bill jullie aankeken. Als jullie aan de deur stonden nam je Kimberly in jouw armen. Jij kuste haar en lizzy. Kimberly nam haar gsm en ging bellen naar een vriendin van haar om bij dat meije te kunnen logeren. Jij slikte ff. Je nam Lizzy over, je keek haar aan, maar wat Lizzy nu deeed deed ze nog nooit!!





hahaha de laatste voor vandaag!! misschien maak ik er morggen nog 1Aaj iedereen die een vriendin wou worden heb ik goe nieuws!! ik heb 3vriendinnen gekozen femkelol en ook ZIMMERx483 enLUVxYAxTOM worden ook 1 en de andere mogen kiezen of ze de minnares/vriendin van een van de tokio hotel boys wordt,, ik hoop dat iedereen wel begreept dat ik niet iedereen vriendin kan maken van kimberly maar diegene die ook mee willen doen in de quiz zeg het maar je hebt nog keuze uit:
georg's vriendin, georg minnares
gustav's vriendin, gustav minnares
Andreas vriendin of andreas minnares

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (38)

  • xMariss

    i love it

    1 decennium geleden
  • xTaylorLovex

    Heeeeeeey ik wil ook n rol :( x')

    1 decennium geleden
  • SnowBunnyX

    ik wil het meisje van Georg zijn...

    greetz Angélique (zeg maar Ange ze) (doeg)

    1 decennium geleden
  • danischa

    ik will de girl van gustav zijn
    naam is danischa

    1 decennium geleden
  • PrinsCes

    Ik de vriendin van georg.

    Mijn naam is : Mandy

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen