*Bill pov* Jij, Gustav en Georg zijn zat monopoly aan het spelen. Georg: Ik heb er genoeg van!! Hij neemt het spelbord vast en steekt het in brand. Gustav: Oehhh vuurtje!! Jij begint als een klein kind in uw handen te klappen. Georg: Feestje!!! Nog geen uur later liggen Georg en Gustav in elkaars armen te slapen. Jij: En nu ik nog. je loopt zo recht (scheef dus) mogelijk naar je kamerdeur . Je neemt je jas en loopt terug naar beneden en gaat gaan wandelen. Je besluit na een half uurtje terug naar huis te gaan. Opeens wordt je tegengehouden door iemand dat zijn/haar hand op je schouder legt. Je hoort de persoon zeggen: Bill!Je draait je om en kijkt recht in het gezicht van ......

Er gaat een tijdsprong in komenAja er is iemand die mijn fotos die ik heb bewerkt en of gemaakt van tokio hotel gewoon overneemt zonder dat te vragen, van mij moogt ge ze overnemen als je het vraagt!!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (33)

  • xMariss

    ik ga snel verer(Y)
    xxxx

    1 decennium geleden
  • CuppyCakeEmo

    ik hoop zo da ze het hem vergeeft

    1 decennium geleden
  • moedervlekje

    jaaaaaaaaaaaaa!!xD

    1 decennium geleden
  • Sraahxlove

    Verder !!

    1 decennium geleden
  • xSHARMEENx

    supperr!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen