Foto bij 9.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Even later haal ik mijn lippen weer van die van haar. ‘Let`s talk about sex baby’, zing ik plagend. Ali werpt me een waarschuwende blik toe. ‘Let`s talk about you and me’, ga ik verder. Daarna knipoog ik subtiel en trek haar weer tegen me aan. ‘Justin, je zeurt’, mompelt ze terwijl ze zich uit mijn armen probeert te bevrijden. Ik zet mijn puppyblik op en kijk haar smekend aan, maar ze trapt er niet in. ‘Ik heb ruzie met Selena’, zeg ik dan. Ze fronst haar wenkbrauwen en kijkt me een beetje raar aan. ‘Waarom’, vraagt ze na een tijdje nadenken. ‘Ik zei gewoon dingen die ik beter niet had kunnen zeggen. Maar ze verwacht elke keer van me dat ik me als een volwassene gedraag en alsof ik het perfecte vriendje moet uithangen’. Ik zwijg even en zoek naar de juiste woorden. ‘Ze gedraagt ze gewoon echt alsof ze mijn moeder is’. ‘Justin’, klinkt Ali haar stem sussend. ‘Wat?’ Door alles begin ik nu ook aan mezelf te twijfelen. Gedraag ik me dan zou kinderachtig en denk ik niet genoeg na over de dingen die ik doe? Ali legt haar vinger op mijn lippen zodat ik mijn aandacht weer op haar focus. ‘Voor mij ben je al perfect. Geloof dat nou gewoon voor één keer. Het maakt niet uit wat je doet. Ik zal altijd van je houden’. Ik voel hoe er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Ze haalt haar vinger weg en zoent me opnieuw. En ja, ze heeft gelijk. Met haar is alles perfect en ik moet me er niet zo druk om maken. Ik begin wel een meisje te lijken.
Stiekem probeer ik haar nog een keer richting het bed te krijgen. Tot mijn grote verbazing geeft ze nog aan me toe ook en laat ze zich op het bed vallen. Vlug volg ik haar om onze zoen voort te zetten. In mijn hoofd kom een stomme tekst uit een film naar boven. En voor ik het door heb stop ik onze zoen en begin ik te praten. ‘It was the first time that I saw. I’d never seen anything so perfect. I remember thinking that I had to have you or I’d die. And I felt so peaceful and safe. Because I knew that no matter what happened, from that day on. Nothing can ever be that bad. Because I had you’. Ik weet gewoon dat ze nu glimlacht en bloost. Daarvoor hoef ik niet eens naar haar gezicht te kijken. Toch doe ik het. ’17 Again hè’, vraagt ze grinnikend. Ik knik. ‘Ja, maar het zegt precies hoe ik me voel’. Ze trekt me weer naar zich toe en ik zoen haar. Zo gaat onze zoen verder en verder. Tot het dan eindelijk gebeurd en ik kan het niet laten om nog één ding in haar oor te fluisteren daarvoor. Niks kan het toch meer verpesten. ‘Let`s talk about sex baby’.

Als ik mijn ogen open en op mijn horloge kijk is het ineens alweer twee uur later dan dat ik me herinner van de laatste keer dat ik keek. Ali haar hoofd rust op mijn borstkas. Hebben we hier dan al zo lang gelegen? Misschien zijn we wel gewoon in slaap gevallen. ‘Ali’, vraag ik. Ik zie haar oogleden lichtjes bewegen en ik blaas zachtjes plagend in haar gezicht. Meteen schrikt ze op en stoot daardoor haar hoofd keihard tegen dat van mij aan. ‘Au’, mompel ik pijnlijk. Ook Ali wrijft over haar hoofd heen. ‘Waarom doe je dat dan ook’, lacht ze als ze mijn gezicht ziet. Tja, als Ali dan weer eenmaal moet lachen is het moeilijk om te blijven kijken alsof je veel pijn hebt. ‘Misschien moeten we wat gaan eten’, stel ik dan voor. ‘Misschien moet jij even naar Sel gaan’, stelt Ali meteen daarna voor. Meteen verdwijnt de lach van mijn gezicht weer. Was dat nou echt nodig? ‘Sorry’, klinkt haar stem kleintjes. ‘Nee, je hebt gelijk’, geef ik toe. ‘Maar ik denk niet dat ik nu al moet gaan. Ze heeft even de tijd voor zichzelf nodig. We bellen mijn moeder wel of ze mee gaat eten. Die hebben we al een tijd niet gezien’.

Nog maar 4 stukjes. Het worden er steeds minder, maar ik ben al hard over het vervolg aan het nadenken. Dus dat wordt ook al een superverhaal. En als jullie je vervelen kunnen jullie altijd mijn andere verhaal gaan lezen. Voor degene die dat nog niet doen. klik

Reageer (1)

  • Soleo

    snel verder!!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen