Eindelijk! de dag was aangebroken, ik en een vriendin van mij die ik op vakantie ontmoet had gingen naar een concert van one direction!
We hadden het hier al maanden over! Wachtend op de taxi zij ze tegen mij wie vind jij eigenlijk het leukst? Liam hij is zoo knap en heeft bruin haar met bruine ogen waar ik eigenlijk wel op viel. Ik wist dat zij op Zayn viel want iedere keer als ik bij haar thuis kwam had ze het er maar over hoe knap ze hem vond. Er hingen ook veel posters in haar kamer van hem.

He he we zijn er! We konden bijna niet wachten om naar binnen te gaan. Omdat we zo vroeg waren stonden we vooraan bij het podium, de zaal liep al snel vol en voordat ik het wist kwam one direction op het podium. Het harde gegil van de fans maakte me haast doof. Ik keek Juul aan en zij mij. Blijkbaar dachten we het zelfde, we waren wel fans maar zulke grote fans dat we zo hard gilde waren we ook weer niet. Toen one direction opkwam kon ik mijn ogen niet van Liam afhouden! Ik keek heel even naar Juul die natuurlijk haar ogen niet van Zayn af kon houden. Ik had van haar gehoord dat als een jongen je langer aankeek dan dat hij naar de meeste meiden keek dat hij geïnteresseerd was in je. Natuurlijk ging ik dat uit testen en Juul ook. Toen Zayn naar voren liep en de zaal in keek zag hij Juul en keek hij behoorlijk lang naar haar. Hij was geïnteresseerd in haar je zag het gewoon hij bleef maar naar haar kijken. Hij gooide een kaartje naar haar toe. Juul liet het meteen aan mij zien. Er stond op: kom morgen om 13:00 uur naar het hoofdplein xx Zayn Ze keek me aan en begon te gillen! Ze zij tegen mij jij gaat toch wel mee? Natuurlijk ga ik mee, ik laat je niet alleen! Ik keek weer naar Liam die nu naar voren kwam, hij keek wel naar mij maar niet zo lang als dat Zayn bij Juul deed. Ik was eerst teleurgesteld maar ik dacht waarschijnlijk heeft ie al een vriendin.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen