Foto bij 2

Het was 10:00 uur. Juul wekte me en zij dat ze niet kon wachten om naar het hoofdplein te gaan. Ze zij ik weet zeker dat Liam in jou is geïnteresseerd, ze zei dat alleen maar om mij gerust te stellen maar zelf wist ik wel beter. Na het ontbijt gingen we ons allebei klaar maken om naar het hoofdplein te gaan. Juul wist natuurlijk niet wat ze aan moest trekken en had bijna al haar kleding uit haar kast al aangehad. Ik had een jeans uit mijn kast gehaald en een shirt met een leuk vestje er over heen.
We deden allebei ons make-up op en toen we klaar waren was het al 1 uur!
Juul zei tegen mij maakt niet uit als we er nu heen gaan dan zijn we nog op tijd. We stapte weer in de taxi en gek genoeg was het de zelfde bestuurder als gister.

Toen we bij hoofdplein aankwamen zagen we Zayn al zitten op een terras met een paar bodyguards om hem heen, gek genoeg zag ik Liam ook zitten. Ik schrok er zelf een beetje van maar ik dacht gewoon cool doen en dan zien we vanzelf wel. Juul en ik liepen naar het terrasje toe en zeiden de boys gedag, we gingen zitten en Liam zij sorry dat ik er ook bij ben maar Zayn zij dat hij een meisje een kaartje had gegeven en wist dat ze niet alleen zou komen. Dus moest ik mee. Oke dacht ik dat komt even mooi uit! Ik keek Liam aan en hij keek mij aan en glimlachte naar me natuurlijk glimlachte ik terug. Ik vond het best wel raar de gedachten hoe we hier zijn beland vond ik zeker raar. Dat zulke beroemdheden ons nou ja Juul leuk vonden. Ergens voelde ik me bekeken door heel veel jaloerse meiden maar ook door Liam. Ik had het gevoel alsof hij de hele tijd naar me keek. Maar waarom zou hij nu wel geïnteresseerd in mij zijn en eerst niet. Het afspraakje was al snel voorbij en Zayn zij dat ze weer moesten gaan want anders kwamen ze te laat voor het andere concert. Hij gaf Juul een backstage pasje voor vanavondg en gekgenoeg gaf Liam er ook een aan mij. Natuurlijk was ik dolblij, zou Liam dan nu wel in mij geïnteresseerd zijn? Op het backstage pasje stond dat het om 22:00 uur begon dus we gingen weer terug naar huis om ons om te kleden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen