vorige keer:

Plots staat dat meisje weer voor me. Meisje:’’hoe heet je?’’. ‘’Tom’’ antwoord ik kortaf. Ik neem haar touwen aan en hang ze bij de rest. Meisje:’’ik ben Tracy’’. Ik doe gewoon verder met waar ik mee bezig ben en negeer haar een beetje. Tracy:’’hierzo. Misschien wil je eens een keer afspreken’’. Nu kijk ik wel op en ik zie dat ze een briefje aanreikt. Ik pak het aan en kijk ernaar. Het is haar telefoonnummer, zo te zien. ‘’dankje’’ zeg ik weer kort af. Ze draait zich om en loopt heupwiegend weg. Normaal zou ik er nu allang achteraan zijn gelopen, om te vragen of ze nog wat langer bleef. Waarom doe ik dat dan niet? Wat heb ik?!

bedankt voor jullie reacties! (H)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • AnotherAlien

    Okeej.. Serieus.. Ik ging zowat dood bij dat stukje Mam:’’gebruik toch eend je fantasie! Je hebt er genoeg van!’’. Pff, wat weet zij er nou van? Als ik nu ga fantaseren dan veranderd ze in Tom en komt ze me zoenen ofzo!
    Hoe krijg je het voor elkaar >.< en ik ga nu snel de volgende lezen :Y)

    1 decennium geleden
  • uncommon

    _O_

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verderxxxx

    1 decennium geleden
  • Hoffnung

    VERDER !!!

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Super;)

    snel verder!!!

    xx C

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen