vorige keer:

Plots kom ik tegen een steen aan, die ik niet had opgemerkt. Ik val voorover, zo tegen Tom aan. Gelukkig stond hij steviger dan ik en heeft hij me op kunnen vangen. Hij lacht. Tom:’’je moet wel een beetje beter uitkijken’’. Zelf lach ik ook zachtjes mee. Het zag er denk ik inderdaad best stom uit. Ik ga recht staan en kijk recht in zijn ogen. Zijn glimlach, zijn ogen, zijn mooie piercing, alles is perfect aan hem. Ik breng mijn hoofd steeds dichterbij. Hij doet niets, alsof hij op dit moment heeft gewacht.

bedankt voor jullie reacties! (H)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • AnotherAlien

    Slim hoor.. :|

    :P

    1 decennium geleden
  • Abynate

    Oh ..

    1 decennium geleden
  • uncommon

    Heel moooi <3
    x.

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    Aaaahw. En het begon zo goed. Totdat Cynthia zich versprak. Damn. Als Bill Tom beter had leren kennen, en Tom hem wat meer had vertrouwd. Had hij het vast wel een keer zélf verteld. Maar dat het zo 'boven water' *grinnikt even kort* moest komen, is eigenlijk voor niemand gunstig.. Bill niet, want nu is hij Tom een soort van kwijt. En voor Tom het zelfde. En Cynthia zal voorlopig wel met een chagerijnige Tom opgescheept zitten, dus die schiet er ook niet veel mee op. *Kijkt droog.* Goed maken die hap! x'D.
    But anyway, Verder please. ^^.

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Super;)

    heel snel verder!!!

    xx C

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen