Heya, Xion hier.
Nou, bijkbaar ben ik dus heel diep in denken (wat ik niet snap) en heb ik eens geprobeerd wat van m'n gedachte op te schrijven. Ik las het na en dacht dat ik misschien iets kan doen ermee, aangezien ik sowieso een beetje verlegen maar gestoord ben. Dus heb ik deze storie gemaakt. Tenminste.... Het is niet echt een story, het zijn eerder stukjes gedachte, lol.

Het is eigenlijk dankzei onze levensbeschouwings docent dat ik met deze story ben begonnen. Misschien vraag je je af hoe, of het boeit het voor geen meter. Toch ga ik het zeggen >=D Het komt omdat we geen les van haar krijgen :P En het is ook deels door de show Scrubs (met die dokter op comedy central) dat ik deze story ben begonnen.

Anyway.... Ik heb natuurlijk ook wel hulp nodig, want ik heb ook een onderwerp nodig om over na te denken. Dus ik vroeg me af of jullie ook wel eens wat onderwerpen kunnen zetten als jullie reageren. Ik heb opzicht ook wel eens onderwerpen, dat komt vooral door school, vrienden en dingen thuis. Maar het is nooit erg om wat hulp te vragen toch...? *In de war*


~10 Minuten later...~


Ik ben weer oké! Alleen nog een klein beetje in de war... Lol... Mare, laat maar een reactie achter als ik eens over een onderwerp na moet denken... Enjoy my thoughts!!

-X-ion

Reageer (1)

  • kauish

    heet jij xion?

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen