Foto bij 4#

'Ja, hallo, met Micheal - Oh, jij belt!' hoorde ik Micheal zeggen. Typisch hoe hij zou reageren.
'Kan je hier komen? De rest is er ook al. Ik moet je wat laten zien, het gaat over de vakantie.' Ik zwiepte mijn donkerbruine haren naar achteren en glimlachte even kort. Ik wist niet waarom, maar ik deed het gewoon. Gewoon alvast oefenen voor mijn natuurlijk komende model cariere. Iedereen vind mij superknap. Dat vind ik zelf natuurlijk ook. Als ik een nieuwe foto op Facebook zet, krijg ik binnen een dag al meer dan dertig likes. Ik heb al meer dan twintig vriendjes gehad, stuk voor stuk niks. Maar dat tussen mij en Liam blijft altijd. Want ik werd namelijk verliefd op hem, terwijl hij nog een vriendinnetje had. Ik heb echt er voor moeten vechten om die arogante Haffer-Irisa bij hem weg te krijgen. Liam wou natuurlijk wel meewerken, maar zij natuurlijk niet. Liam was in de macht van haar, wie valt er nou op zo'n kreng? Maar bij mij heeft hij het goed. Duhh.
'Oke, leuk!' De verbinding verbroken. Dat duurt nog wel tien minuten, Micheal woonde hier wat verder weg vandaan.
Bewegend met mijn heupen liep ik naar de woonkamer. Ik keen verleidelijk door de deur die ietsje open stond recht in de ogen van Liam. Hij grijsnde even, en ik grijnsde terug.
'Zo schoonheid,' - Ik vond het heerlijk als hij die dingen zei - 'dus je bent uitgekletst?' Ik knikte kort maar krachtig, en liet me vallen bij hem op de bank. Mijn Blackberry speelde opeens 'What makes you beautifol' van One Direction af. Ik nam mijn mobiel op, dat geluidje betekende dat iemand belde.
'Wie de fuck is dit en hoezo staat zijn nummer er niet maar zijn naam?' Ik bestudeerde de naam. Onno Felleste stond er, ja hallo, die kende ik niet eens! Gestresst zei ik mijn naam.
'Ja, uh, hallo? Met - uh - Jamie?' Ik zei nooit mijn achternaam, anders wisten ze natuurlijk gelijk wie ik was. Ik wachtte op zijn antwoord, en frunnikte wanhopig aan mijn haren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen