Foto bij Ruzie met Lotte

Lees maar weer. Een nieuw hoofdstuk!

Dit is de eerste keer dat Daisy zonder Lotte naar school fiets. Ze fietsen al jaren samen, alleen vandaag niet. Als Daisy op school komt, zet ze haar fiets in de fietsenstalling. Als ze naar de ingang van de school wil lopen ziet ze in een hoek Lotte met een paar andere mensen staan. Daisy loopt naar Lotte toe. Hoe dichterbij Daisy komt, hoe meer ze ziet. Ze ziet Lotte roken! Daisy zegt: Lotte! Sinds wanneer rook jij? Ow, Hoi Daisy, Ik zag je helemaal niet! zegt Lotte heel normaal. Ook een trekje? Ben je gek! Dat is hardstikke ongezond! zegt Daisy boos. Welnee joh, is lekker, hier probeer maar. zegt Lotte lachend. Nee! zegt Daisy kwaad. Lotte! Je oma is overleden aan longkanker, en nu rook je en krijg jij het ook. Zegt Daisy. Stel je niet zo aan stom mens. zegt Coos bemoeiend. Lotte moet jou en je "goede" advies niet meer. Ze hoort nu bij mij. Coos lacht gemeen. Eikel. zegt Daisy kwaad. En loopt het schoolgebouw binnen. Het hele groepje, zelfs Lotte staat om haar te lachen.

Als Daisy alles in haar kluisje heeft gedaan komen Silvie en Tina naar haar toe. Daisy, wat was dat net met Lotte? Vraagt Silvie bezorgd. We hadden ruzie. Lotte doet nu niet alleen aan drugs, ze rookt ook nog. Tina en Silvie schrikken. Donderdag was er nog niks aan de hand en nu is ze al aan de drugs en ze rookt. zegt Tina onbegrijpend. Dat komt allemaal door die stomme Coos. zegt Daisy kwaad. Als hij er niet was geweest, had Lotte nu nog gewoon Lotte geweest. Ze kent hem ook pas net. zegt Silvie. Coos zei dat Lotte mij en mijn advies niet meer nodig heeft, ze heeft hem. zegt Daisy verdrietig. Dat zegt Coos, maar het kwam toch niet uit Lotte haar mond. zegt Tina. Nee, dat niet zegt Daisy. De schoolbel gaat. De meiden lopen naar het leslokaal. Onderweg ziet Daisy Jason weer lopen. Alleen, dit keer heeft ze even geen aandacht voor hem. Ze voelt zich rot over dat hele gedoe met Lotte.

In de les zit Lotte ook al niet meer naast haar. Ze zit naast een meisje, die ook in het groepje van daarnet stond. Ze lachen steeds om alles. Daisy ergerd zich er erg aan. Ze heeft het gevoel dat ze Lotte kwijt raakt.

Reageer (2)

  • ambi

    spannend wrm klopt lotte coos niet een beetjhe bij elkaar veel beter NO DRUGS

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Tja dat heb je er van hea?! Drugs is kut. Het verwoest je leven!! :@

    Iedereen hier, ik wil jullie iets op het hard drukken!!! Begin nooit aan drugs!!!

    (flower) Mijn wijze advies: Daystar

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen