Foto bij Het verpeste slaapfeestje

Spannend! Hij is wat langer dan normaal!!

Het is weer vrijdag, het laatste lesuur is bezig. Lotte heeft de meiden de hele week al genegeerd. Als de schoolbel gaat zijn de meiden blij dat het weekend is. Daisy doet haar boeken in haar tas. Dan komt Lotte naar haar toe. Dais. zegt ze voorzichtig. Daisy kijkt Lotte aan en zegt zo normaal mogelijk: Ja. Het spijt me van wat Coos gezegt heeft, en dat wil ik goed maken. zegt Lotte. Ow. zegt Daisy verbaasd. Tina en Silvie komen er ook bij staan. Heey meiden. zegt Lotte vrolijk. De meiden kijken Lotte een beetje raar aan. Meiden, ik wil het goed maken. Mijn ouders zijn vannacht niet thuis, dus ik wil een slaapfeestje geven. De meiden kijken elkaar aan. Alleen voor ons hoor. zegt Lotte snel. De meiden kijken elkaar aan en knikken. Owkee, we komen. zegt Daisy. Lotte omhelsd Daisy. Wat lief van jullie. zegt ze blij. Daisy houdt haar adem in. Lotte stinkt naar rook. Goed, om 7 uur bij mij thuis. Zegt Lotte.

Als Daisy, Tina en Silvie om 7 uur bij Lotte voor haar deur staan wordt er open gedaan. Heey. zegt Lotte. Kom verder! De meiden hebben hun pyjama's al aan en lopen naar de woonkamer. Dan zien ze dat ze niet alleen met z'n vieren zijn. De meiden kijken verbaasd. Coos en vier vrienden van hem zijn er. En dan ook nog 2 andere meisjes. Daisy kijkt boos naar Lotte. Die dat niet merkt. Goed, ga allemaal rond de tafel zitten! zegt Lotte opgewonden. We gaan een spel doen. Als iedereen rond de tafel zit, legt Lotte het spel uit. Owkee, Coos en ik hebben bedacht: we gaan pokeren. Maar niet zomaar pokeren, strippokeren. Iedereen vindt het wel leuk. Dan staat Silvie op en zegt: Hier doe ik dus niet aan mee Lotte! Daisy en Tina staan ook op. Lotte zegt: Kom nou meiden, wordt leuk joh! Je hoeft je nergens voor te schamen. Ik wil het niet hebben. zegt Silvie kwaad. Iedereen begint haar uit te lachen. Silvie rent naar de gang. Dat heb je weer goed voor elkaar Lotte. Zegt Daisy kwaad. Tina en Daisy lopen ook naar de gang. Silvie huilt. Hey, lief, wij doen niet mee hoor. zegt Daisy. Wij gaan naar Lotte haar kamer een normaal spel doen. zegt Tina. Gaan we weer cluedo doen? vraagt Silvie sip. Ja, als jij dat wilt. zegt Daisy. Owkee, zegt Silvie. Ik pak wel wat drinken. zegt Daisy. Tina en Silvie lopen naar boven. Daisy wil naar de keuken lopen, maar dan beseft ze dat ze langs de woonkamer moet. Ze neemt een grote hap lucht en doet de deur open. Dan schrikt ze. Coos zijn onderlijf is helemaal bloot. Lotte heeft geen Bh meer aan. Andere staan in hun onderbroek. Heey Dais! zegt Lotte blij, ik wist dat je terug kwam. Daisy rent weer terug naar de gang. Dan rent ze naar boven. Geen drinken? Vraagt Tina. Ze stonden daar in hun naakie. Zegt Daisy ernstig. Wat?! Silvie raakt weer in panniek. Dan maar geen drinken. zegt Tina, kom spelen!

Na lang cluedo te hebben gespeeld liggen de meiden te slapen op luchtbedden in hun slaapzak. Tegen half vier komen de andere mensen binnen. Silvie en Daisy worden daar wakker van. Lotte doet het licht aan. Heey meiden. zegt ze weer. Ze gaat op Daisy haar luchtbed zitten. De anderen blazen hun luchtbedden op. Ik heb geblowd, stoer he?! zegt Lotte trots. Daisy zegt niks. Silvie kijkt haar verbaasd aan. Dan knalt Coos ook op Daisy's luchtbed en kust Lotte overdreven. Daisy vindt het walgelijk. Lotte gaat in haar bed liggen en de rest is klaar met het opblazen van hun luchtbedden. Coos ligt bij Lotte in bed. Het licht gaat uit. Maar de meiden kunnen nog steeds niet slapen. Iedere keer maken de nieuwe vrienden van Lotte grappen die niet eens om te lachen zijn, maar waar wel om gelachen wordt. Pas om kwart over vijf slaapt iedereen. Behalve Daisy en Silvie. Silvie huilt zachtjes. Daisy komt bij haar liggen. Hey, wat is er? fluistert ze zacht. Dit is Lotte niet, en dit zijn haar vrienden niet. Huilt Silvie. Daisy knikt. Lotte is een monster geworden door die Coos. Fluistert ze. Ik vind dit hele slaapfeestje niet leuk. Zegt Silvie. Ik ook niet. zegt Daisy. Daisy staat op en pakt haar slaapzak. Kom, we maken Tina wakker en we vertrekken. zegt ze. Silvie staat op een schud Tina door elkaar. Die schrikt wakker. Silvie legt het plan uit. Als de meiden al hun spullen hebben, sluipen ze zacht de kamer uit, naar de voordeur. Terug naar hun eigen huis.

Reageer (4)

  • ambi

    SPANNEND(lol)

    1 decennium geleden
  • NerdArmor

    Volgens mij is lotte stront zat

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Deze story is zo ontzettend goed!!!! Je moet vaker een lang verhaal schrijven. Dan is het verhaal gelijk een stuk leuker!!!!:D (y) Maar ik ga weer. Maar schiet op!!! met het vervolg. Super spannend.:O:O:O

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Leukk!! spannend!!

    strippokeren??:P

    ga snel verder:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen