Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 9

Deel 9 (A)

Speciaal bedankje aan DreamingGirl voor haar reactie's (flower)

-Jou pov.-

Die avond...

Toen jij en Alice je spullen zijn gaan halen zijn jullie direct begonnen met de kamer van Alice om te bouwen tot een Anti-jongens fort =D. Het zou een meisjesavond worden, dat betekent dat Rosalie ook blijft. Alice had al voorgesteld om elkaar op te maken. Modeshow te geven in haar kamer en nog meer van die typische meidendingen. Jullie wisten ook wel dat de jongens gingen proberen af te luisteren en hadden dus de deur goed beveiligd tegen indringers ;). Maar wie weet gingen we ze nog uitnodigen voor een spelletje :p Flesje draaien ofzo is nog leuk. Maar dan op Alice haar superoginele (not!) manier. Degene die draait moet degene waar de fles op wijst een kus geven =D. Maar dat gingen jullie enkel doen ALS de jongens jullie lastigvielen. (Rara gaat echt niet gebeuren (A))
Jullie zijn al een hele tijd bezig met elkaar opmaken en roddelen en het is nu tijd voor de... Modeshow =D.

Rosalie: Zo... Wie gaat er beginnen met het beroemde modellenloopje??

Alice: Ashley!! Jij gaat beginnen!!

jij: Maar... Maar... Dat kan niet er is helemaal geen jury (A)

Rosalie: Oh daar weet ik wel iets op (A) We weten toch dat de jongens aan het AFLUISTEREN ZIJN EN WE HEBBEN HET HELEMAAL NIET DOOR HOOR (A) Voila dat zullen ze wel gehoord hebben xD. Als we hun nu eens vragen voor jury te zijn... Dan kunnen we alledrie lopen en krijgen we nog eerlijke punten ^^. En nee Ashley ik vraag niet jou mening want jij zegt toch maar nee en ik wéét gewoon dat Alice er akkoord mee is dus...

Alice: JONGENS!! Komen jury spelen voor onze modeshow! En loop nu maar niet weg! Het word héél leuk als jullie meewerken (A).

De jongens steken nieuwsgierig hun hoofden om de deur heen en komen naar binnen. Je ziet Jasper als laatste komen en je moet echt je adem inhouden om niet te gaan gillen. Hij is zo ongeloofelijk knap! Hij zou je best wel mogen zoenen hoor bij het spel =). Edward grinnikt alsof hij gehoord heeft wat je dacht :S spooky!!
De jongens zitten op hun plaatsen en jullie gaan beginnen...
Alice, Rosalie en jij krijgen elk een ander setje. Rosalie krijgt het back to school setje, Alice krijgt het kleurijke setje en jij krijgt wat een verassing het sexy setje <_<. Het is een héél kort rokje met een naveltruitje en open schoenen met een wel zeer hoge hak! Oké, Alice en Rosalie zijn geweest en nu moet jij...

-Jasper Pov.-

Daar komt ze... Ashley heeft de sexy kleren gekregen. Oh damn wat ziet ze er hot uit! Gelukkig kan ik me al wat beter beheersen dan een jaar geleden (A). Als het aan mij ligt krijgt Ashley een 100 op 10! Maar zoals gewoonlijk zal Emmet wel weer alle punten aan Rosalie willen geven en Edward aan Alice. Geloof het of niet maar ik denk dat Edward een oogje heeft op Alice! Na lang overleggen zijn we tot een gelijkstand gekomen! Allemaal een 10 op 10. Alhoewel Ashley echt wel het beste was...

Opeens komen de meisjes met een grijns op hun gezicht naar ons toe en pakt Rosalie een fles. Oh ow ik weet al wat ons te wachten staat... Flesje draaien op z'n Alice Cullen! Hopelijk mag ik Ashley kussen :$. Owkee, zo te zien heeft Edward niks gehoord... Of dat denk ik toch niet.

Rosalie: Laat het spel beginnen =D

Next??
P.s. word het nog niet te saai??

Reageer (6)

  • wolfmother

    Yeah, Alice rulesxD

    1 decennium geleden
  • allready

    Nee, het is geweldig, en dit: Flesje draaien op z'n Alice Cullen! haha Alice is echt heel cool.

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    haha, hier moet ik ff reageren. ik ben 'm nu aan het lezen (vanaf 't begin, kwam 'm net pas tegen) en hij is echt geweldig!
    Flesje draaien op z'n Alice Cullens... dat staat er echt heel droog (yeah)
    ik lees weer verder!
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    het is niet saai ik ben ook verslaafd aan dit verhaal net als thegirl .

    (K)

    1 decennium geleden
  • Cloudburst

    het is echt niet saai!
    & ik ben momenteel verslaafd aan deze story
    dus 'k ga snel verder lezen ;D

    super! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen