Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 10

Deel 10!

Wow ö xD

-Jasper pov.-

Alice begint met draaien... Wow die draait wel erg lang :S. Hopelijk heeft Ashley niks door van het snelle draaien ofzo. Maar ik voel nog niks ergs van haar emotie's ofzo. En hij stopt op... Emmet!! Oowh daar zal Rosalie niet blij mee zijn :P Alice, Emmet en Rosalie protesteren al maar dan zegt Ashley dat het het spel is en dat ze dus wel moeten. Emmet en Alice zuchten maar stemmen wel toe. Omg :S het ziet niet uit! Ze kijken allebei vreselijk en vinden het walgelijk! Na 2 minuten roept Ashley stop en stoppen ze direct. Ze kijken allebei alsof ze wel kunnen kotsen! Nu mag Emmet draaien... Oke en de fles stopt op... Edward!! Homo zoen :| Emmet fluistert iets onverstaanbaars maar het lijkt op fuck en niet met Edward.
Oké, na 2 lange en gore minuten roept Ashley weer stop en moet Edward draaien. En die stopt op... Alice! Ik voel gewoon dat ze het allebei niet erg vinden. Na weer 2 minuten roept Ashley stop maar ze gaan gewoon door! Oké... Dit word wel wat heftig... Na een luide brul van Emmet stoppen ze dan toch eindelij... Als het nu nog niet duidelijk is dat ze elkaar leuk vinden weet ik het ook niet. Nu moet Alice draaien... Hij stopt op mij! Oh nee... en ik wou enkel maar met Ashley zoenen! Oké daar ga ik 1 2 3!

-jou pov.-

Je vind het vreselijk om Jasper met Alice te zien zoenen. Straks is Jasper nog verliefd op Alice en Alice op Jasper! Ze hebben vroeger nog iets gehad weet ik van Rosalie en wie weet... Oh nee! Maar Alice was wel heftig bezig met Edward :P. Dus die kans bestaat er ook. Ik hoop gewoon dat zij en Jasper niet terug op elkaar veliefd worden! Dat zou ik niet aankunnen ook al ken ik Jasper nog maar een paar dagen... Ik ben zo in gedachten verzonken dat ik vergeet stop te roepen. Gelukkig roept Emmet al stop voordat zij aan de 3 minuten komen! Jasper en Alice zien er allebei nogal gekweld uit... Zou het komen omdat ze vroeger een koppel waren en nu niet meer en elkaar moeten zoenen terwijl ze dat helemaal niet meer willen? Oh jee wat een theorieën heb ik weer <_<. Nu moet Jasper draaien en de fles stopt op... MIJ! Omg =D nu moet ik Jasper zoenen! Rustig blijven Ash, het moet niet opvallen hoe leuk je hem vind. Oké, daar gaat ie dan... Je voelt hoe zijn ijskoude lippen jou raken. ze zijn zo hard als steen. Maar toch zoent hij goed :'D. Hij legt zijn linkerhand tegen je hals aan en streelt met zijn rechterhand je rug. Je krijgt rillingen over je hele lichaam. Het is gewoon geweldig! Na 2 minuten roept Rosalie stop en jammer genoeg laat Jasper dan los... Je vond hem geweldig zoenen! Je hoopte stiekem dat het nog een keer ging gebeuren maar toen stopten jullie met het spel...
Om 5 uur 's nachts werd je moe en ging je slapen. De rest ook. Iedereen bleef op de kamer van Alice slapen. Je hoorde hun nog wat zeggen maar al snel hoorde je niks meer en was je aan het slapen.

-Jasper pov.-

Het is nu 8 uur 's morgens. En Ashley ligt nog steeds tegen je aan! Eigenlijk lagen Alice en Rosalie langs haar maar je hebt ervoor gezorgd dat jij langs haar kon gaan liggen. Op den duur is ze tegen je aan komen liggen. Je vond het heerlijk hoe haar warme lichaam tegen jou koude lichaam lag.
Je wist het nu heel zeker. Je was ongeloofelijk verliefd op dit meisje!!

Next??

Reageer (8)

  • WellDanceAgain

    i(H)jasper

    1 decennium geleden
  • JayDick

    whahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahah

    ik lig plat hier...

    1 decennium geleden
  • Troian

    Ikke ook willen met jasper zoenen!!!!(huil) Niet eerlijk!! *dramadramadramahier*

    1 decennium geleden
  • celinaradke

    HAHAHAHA
    IK PIS
    ''Oke en de fles stopt op... Edward!! Homo zoen ''
    HAHAHAHAHAHA

    1 decennium geleden
  • Wilson

    Woehoee! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen