Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 11

deel 11 ^^

vind zelf het plaatje wel leuk xD

-jou pov.-

Je word wakker omdat er iemand je door elkaar is aan het schudden!! Je kijkt op en ziet Alice met een grijns op haar gezicht staan. Als je rond je kijkt zie je dat je tegen Jasper aan ligt! Maar hij slaapt nog... (denk je toch (A)) Alice verteld je hoe Edward gisteren vroeg of hij haar vriendin wou zijn en hoe blij ze nu wel niet is dat ze terug een nieuw vriendje heeft. Je vind het heel leuk voor haar maar luistert eigenlijk niet echt naar wat ze zegt... Je denkt heel de tijd aan gisteren. Aan Jasper. Zou hij ooit iets voor je gaan voelen? Of blijf je voor hem gewoon een vriendin van je zus. Je hooopt op het eerste maar vreest toch het laatste. Wat ziet zo een knappe, stoere en lieve jongen nu in een saai, gewoon en raar meisje als jou? Niks dus. Je zult wel altijd alleen blijven. Je vraagt aan Alice hoe laat het is en als ze zegt dat het al 12 uur is kleed je je snel aan en spurt naar beneden gevolgt door een verbaasde Alice. Je zegt dat je om half 1 terug thuis moest zijn en Alice staat erop je te brengen. Met jou auto natuurlijk =D. De hele rit praat Alice maar over Edward en over hoe leuk ze het spel gisteren vond en dat ze hem mocht zoenen. Je let niet echt op totdat ze zegt dat ze jou en Jasper samen heel schattig vond... Ze vind dat jullie bij elkaar passen en denkt dat je een heel goede kans maakt bij Jasper. Je zegt haar dat dat helemaal niet waar is en dat Jasper toch niks in jou zou zien... Ondertussen weet Alice wel weer wat je voor Jasper voelt! Maar Alice beloofde een beetje spionagewerk voor je te doen ^^. Je weet wel, gedrag, denkt hij veel aan jou van dat allemaal. Je bent Alice enorm dankbaar en denkt eraan om haar eens mee te nemen naar een pretpark ofzo :'D ze vertelde dat ze dat zo graag doet maar niemand wil mee met haar dus doet ze het nooit. Maar jij doet dat ook graag dus kan je altijd eens met haar meegaan :D Morgen moeten jullie jammer genoeg terug naar school... Als je bij je huis bent vraag je aan Alice of ze nog mee naar binnen wil komen. Natuurlijk wil ze dat xD. Je vind Alice toch ook zo een schatje (A). Als je in de keuken bent zie je een briefje op tafel liggen van je mama. Ze zei dat ze weg is en pas vanavond terug komt. Net als je klaar bent met lezen krijg je een bericht van je beste vriendin: Delilah.

Hey meid ^^. Ik hoop dat alles leuk is op school want ik heb namenlijk een verrasing voor je! Ik ben pas verhuist en woon nu in... Forks! Ik mogt kiezen waar we heen gingen. Ik kon kiezen uit New York (!!), Florida of Forks en omdat ik je zo mis koos ik voor dit regenachtige dorpje ^^. Morgen zie ik je dus op school.
XX love youuu



Nee dat kan toch niet? Is Delilah echt verhuist naar Forks?! Omg dat is geweldig! Je vertelt meteen het goede nieuws aan Alice en Alice is enorm blij voor je. Ze zei dat ze Delilah wel graag zou ontmoeten =D. Natuurlijk vind je dat geen probleem!
Je kan niet wachten tot morgen! Eindelijk zie je Delilah terug...

next?
Nog leuk genoeg?

Reageer (5)

  • Kersenvlaai

    Hihii ik lees nu dit verhaal terwijl iedereen dit een jaar of 3 geleden al heeft gelezen $
    Maar je verhaal blijft fuckingleuk! Hihihi sorry dat ik niet eerder een reactie heb achtergelaten maar ik moest gewoon doorlezen $ Hihihi ik ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • WellDanceAgain

    hoe lief!!!

    1 decennium geleden
  • Wilson

    Tuurlijk! :)
    Super verhaal! (dance)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    (hoera) ik lees snel verder , ITS LIKE MY OWN PERSONAL BRAND OF HEROIN xD

    1 decennium geleden
  • Fennec

    !!!!!!!!!->next!!!!!!
    Nog steeds genoeg inspiratie???
    Hoop van wel!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen