Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 12

Deel 12.

Nieuw Personage (A)
This een lieveke hoor :P
Maar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken ;)

Dit deel is voor DreamingGirl =D


voor de niet zo snelvanbegripmensen onder ons.
Foto is Delilah.

-Jou pov.-

De volgende morgen word je al vroeg wakker van de zenuwen. Je gaat eindelijk Delilah terug zien! Jullie hebben afgesproken bij jou auto ;) omdat je er niet langs kunt kijken. Alice rijd met jou mee. Je gaat Alice dan maar direct aan Delilah voorstellen.
Delilah is zolang als je weet al je beste vriendin! Jullie kennen elkaar al van toen jullie pas geboren waren. Onze moeders lagen op dezelfde kamer. Ze zijn goede vriendinnen geworden en wij dus ook! Je staat op en gaat je douchen. Doet je haar, je besluit het gewoon los te laten hangen. Doet je make-up en pakt het cadeautje dat je voor Delilah hebt gekocht mee. Je hebt een ketting gekocht waar een ijsje aan hangt. Want ze is gek op ijs! Jij hebt dezelfde maar bij jou hangt er een muffin aan (A). Je rent naar beneden eet je cornflakes op en wilt al vertrekken tot je mama zegt dat het nog lang geen tijd is!

Mama: Waarom zo'n haast Ash?

Owh shit! Vergeten te zeggen tegen mama dat Delilah in Forks woont!

jij: Oh sorry! Delilah woont sinds gisteren in Forks! Ze gaat vandaag al naar school. We hebben afgesproken op de parking van de school. Ik kan niet wachten om haar terug te zien! Ik heb haar zo gemist!

Je mama zegt nog iets maar je verstaat er toch niks van omdat je ziet dat het tijd is om Alice op te gaan halen. Je geeft je mama nog snel een kus en loopt dan naar je auto. Na lang zoeken heb je eindelijk het Cullen-huis gevonden :). Het is zo moeilijk te vinden! Maar het is gelukt. Alice stapt in en je begint meteen te vertellen hoe vroeg je wakker was geworden en hoe je je op vandaag verheugt hebt. Maar Alice is nogal stil... Je vraagt wat er is maar ze zegt dat het niet zo erg is. Je gelooft haar niet maar besluit het ermaar bij te laten. je wilt net vertrekken totdat Rosalie en Jasper aan komen lopen. Ze vragen of ze mee mogen rijden omdat Edward met zijn auto er vandoor is samen met Emmet. Je stemt toe. Gelijk word je al helemaal warm als Jasper achter je zit en iets tegen je zegt! Niet te geloven dat je vandaag nog niet aan hem had gedacht! Dat is ook een record voor jou. Je mist Delilah zo erg dat je Jasper al bijna zou vergeten :P. Hopelijk kun je nog met bijde om blijven gaan zonder dat het jullie vriendschap in gevaar brengt!
Eenmaal als je op school bent aangekomen blijf je samen met Alice,Rosalie en Jasper aan je auto staan wachten. Je hebt maar besloten dat je hun ook direct kon voorstellen.
Alice is nog altijd heel stil...

-Alice pov.-

Je wilt zo graag tegen Ashley zeggen dat jullie vampieren zijn! Maar je mag het nog niet van Carlisle. Je vind het vreselijk om tegen haar te moeten liegen! Ze is zo een goede vriendin geworden. En je wéét gewoon dat Jasper haar leuk vind. Zelfs Rosalie kan met haar overweg. Jullie zijn al een hechte groep geworden en je bent berijd om Delilah daar nog bij te nemen. Je fluistert tegen Jasper dat je wéét dat hij Ashley leuk vind en hij krijgt een beetje kleur op zijn wangen! Dat kan toch niet als vampier, ooh!! Hij moet zich nu wel egt diep schamen :P. Hij fluistert heel stil terug dat hij toch geen kans maakt bij haar en dat hij toch altijd alleen zal blijven.
Toch ben jij daar nog niet zo zeker van...

-Jou pov.-

Ja!! Daar zie je de bekende bruine haren al tevoorschijn komen!! Als Delilah je ziet komt ze op je af rennen! Ze knuffelt je bijna dood en jullie schreeuwen de hele parking bijeen.
Dan word het maar eens tijd om de Cullens aan haar voor te stellen...

Next?

Reageer (4)

  • Kersenvlaai

    Omg ik ben muffins & cupcake verslaafd! En ik ben een lollyverslaafdegek haha $

    1 decennium geleden
  • Wilson

    Leuk, ijsjes en muffins. xD

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Spannend , ik ben benieuwd ;)

    (K)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Yeay! klopt houdt van ijsjes xD
    verder...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen