Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 13

Deel 13 ö

Ongeluk!!
Of toch niet?

-Delilah pov.-

Als je eindelijk op school aankomt zie je de gele porsche al staan. Dat kon maar 1 ding betekenen! Ashley is er al! Je loopt op haar af en als ze je ziet begint ze al gelijk te schreeuwen. Jullie knuffelen elkaar zowat dood. Tot je ziet dat er nog 3 mensen achter Ashley staan...

jij: Wie zijn dat??

Ashley: Owh ja bijna vergeten... Dit zijn Alice (ze wijst naar het meisje met de bruine haren), Rosalie (het meisje met de blonde haren) en Jasper (de naam jasper klinkt op die typische Ashley is verliefd toon...)

jij: Oh hallo...

Rosalie: Heey =D. Alles goed?

-Rosalie pov.-

Die Delilah is zo anders dan de meeste mensen... Voor het eerst heb je het gevoel alsof dat jullie wel eens vriendinnen kunnen worden! Je hoopt het zo. Ashley is ondertussen ook al een vriending geworden maar je weet dat Delilah haar beste vriendin is. Hmmm... Kunnen Ashley, Alice, Delilah en ik niet gewoon een groep vormen ofzo?? Voor het eerst in al die tijd lijkt het of mensen iets heel normaals zijn... Hopelijk breekt er niet wéér iemands hart. Maar vreemd genoeg heb je bij deze meiden een echt goed gevoel! We zullen wel zien wat het in de toekomst zal brengen!

-Jasper pov.-

Je hebt helemaal geen aandacht voor Delilah. Ze is niet echt... speciaal voor je. Niet hetzelfde als Ashley. Ashley is echt je obsessie je weet het zeker! Je weet dat Alice wil zeggen wat jullie zijn en je bent het met haar eens. Alleen ben je bang dat Ashley dan weg gaat rennen en je nooit meer wil zien. Je houd echt van haar! Met heel je dode hart. Ooit zal ze het moeten weten, maar nu nog niet. Die kus met haar was g-e-w-e-l-d-i-g!! Hoe kun je na zoveel jaar terug verliefd worden op iemand? Je dacht altijd dat Alice alles was wat je wou... Dat bleek niet zo te zijn. En nu is ze samen met Edward. Je bent ongeloofelijk blij voor hun. Zouden ik en Ashley ook ooit dat geluk hebben?

-Ashley pov.-

Jij en Delilah praten de heele dag. Maar je zorgt er ook voor dat je met Alice en Jasper praat. Ondertussen zijn Delilah en Rosalie al enorm goede vriendinnen geworden! Wie had dat nu gedacht? ^^. Zouden Rosalie, Delilah, Alice en ik niet gewoon een groepje kunnen vormen? Je vind Alice en Rosalie ook echt geweldig! Maar Jasper blijft gewoon de perfectie zelf...
Zou hij ooit iets voor mij gaan voelen??

Next?

Reageer (3)

  • Elodroid

    LOVE IT!!

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    JAH DUH , ik lees snel verder ik wil het weten ;)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    OM Jasper, ja!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen