Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 19

Deel 19 (A)


Reactie's A.u.b. (A)

er is nog een rol als volturilid beschikbaar de andere is al bezet xD

-Ashley pov.-

Het is avond... Niet meer lang en ik ga Jasper vertellen wat ik voor hem voel. Ik heb het plan al helemaal uitgestippeld. Ik ga naar buiten en vraag of hij mee wilt komen. Alleen! Buiten schijnt de maan fel (lekker romantisch (A)) en dan ga ik direct over op het moeilijke deel...
Ik hoop allesinds dat het gaat lukken. En dat hij me niet gaat uitlachen met het idee dat zo'n zielig meisje van hem houd. Maar het is meer... ik hou niet van hem. Ik aanbid hem! Hij is alles voor mij.

-Jasper pov.-

Ashley: Jasper wil je alsjeblieft eff mee naar buiten komen?

*Vreemd ik wou net hetzelfde vragen*

Jullie gaan naar buiten en de maan schijnt gewoonweg magisch! Het is oogverblindend mooi. Hier wil je haar zeggen wat je voor haar voelt. Maar eerst mag zij zeggen wat ze wil.

-Ashley pov.-

Oké nu kan ik niet meer terug! Hier ga ik dan.

jij: Jasper, al sinds ik je zag ben ik betoverd door je. Je bent echt alles wat ik wil. Nu denk je warschijnlijk wat een raar kind maar dit moet ik echt effe zeggen. Jasper Hale. Ik hou van je!!

Zo dat is eruit! Niet te geloven dat ik het werkelijk gezecht heb!

-Jasper pov.-

Niet te geloven! Zij heeft juist gezegt wat jij wou zeggen! Je hart stopt voor heel even met kloppen. Oh nee wacht... Het klopte daarvoor ook al niet meer (A). Je pakt haar vast en kust haar. In het begin is ze nog wat geschrokken maar daarna kust ze terug. Je bent zo gelukkig door dit eene meisje. Ze plaatst haar handen in je nek en ik plaats mijn handen op haar heupen. Zo staan we daar, kussend onder het maanlicht. Geen idee hoe lang we er al staan maar van mij mag het eeuwen duren.

-Ashley pov.-

Je wacht gespannen op zijn antwoord maar opeens kust hij je! Dat betekent dus een ik hou ook van jou. Niet te geloven! In het begin was je nog wat geschrokken maar nu kus je terug. Je plaatst je handen in zijn nek en hij plaatst zijn handen op je heupen. Je hebt geen idee hoe lang jullie daar staan maar van mij mag het eeuwen duren.

-Esme pov.-

Als je door het raam kijkt zie je Jasper en Ashley zoenen. Je bent zo blij voor hem! Je had het al zien aankomen. Maar ergens ben je enorm bang voor wat komen zal.
Zal hij niet té veel doen om te tonen hoeveel hij van haar houd?

Next??

Reageer (4)

  • Kersenvlaai

    Ik ben helemaal verslaafd aan je verhaal <'33 Jeahh bamm bitches ze zijn eindelijk bijelkaar (:

    1 decennium geleden
  • Wilson

    Prachtig verhaal. (K)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    !!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    JAAAAAAAAAH snel verder ik vind t echt een goed verhaal , mijn verslaving mijn drugs mijn ...Jah snel verder (lol)

    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen