Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 20

Deel 20 (yeah)

Reactie's (A)

Zoek nog altijd een volturilid!!
P.s. over mijn story vertellen aan anderen mag altijd x'D

-Ashley pov.-

Oké dat was al gebeurd! Jij en jasper zijn een koppel. Morgen ga je met Delilah shoppen. Wat wil je nog meer? Jasper heeft de komende 4 uur dat jullie een koppel zijn nog niet van je zijde geweken. Hij vertelde over hoe Edward het wist en mijn reactie daarop was maar snel achter Edward aan rennen en hem de kieteldood geven als ik hem ooit zou inhalen. Wat dus niet lukte. Je bent toen maar bij Jasper gaan zitten en hij gaf je als troost een kus =D. Daar fleur je helemaal van op!

-Devolgendemorgen-


jij: Alice, Delilah en ik gaan nu shoppen. We moeten wat verloren vriendschap inhalen. Oké?

Alice: Nee niet oke! Ik heb gezien dat er iets gaat gebeuren. Je moet niet gaan!

Wie denkt Alice wel dat ze is? Ze is gewoon jaloers omdat ze niet mee mag! Meer niet. Ik ga haar effe duidelijk maken dat ze niet jaloers moet zijn en dat wij ook nog wel eens alleen gaan shoppen maar dat ze daarvoor niet zo een stomme smoesjes moet verzinnen.

jij: Alice! Je moet niet zo reageren omdat Delilah en ik alleen gaan shoppen. Wij twee gaa ook nog wel eens alleen shoppen. Je moet dat niet zeggen om te zorgen dat we niet gaan hoor. We gaan toch. En we vertrekken over een paar minuten. Je kunt er toch niks aan veranderen. Voor deze ene keer vergeef ik het je omdat je zo dol ben op shoppen. Maar doe het niet meer!

Je merkt dat Alice zwijgt en gaat dus naar je auto. (die gele porsche turbo. Remember xD) Delilah zit al in de auto te wachten en jullie vertrekken. Naar Florida! (denk maar dat het maar een uurtje rijden is xD)

-Alice pov.-

Nee! Het mag niet gebeuren. Ashley haar toekomst is al zo onzeker. En nu wil ze ook nog niet naar me luisteren. Ik moet iets doen voor er iets met haar gebeurd. Allesinds ga ik niemand waarschuwen ze zouden toch maar zeggen waarom ik haar niet tegenhield. Ik moet het alleen doen!

-Ashley pov.-

Na een lange dag shoppen gaan jullie terug naar huis. Jullie zijn 3 paar schoenen, 4 t-shirten, 6 broeken en 3 zonnenbrillen rijker :)
Inderdaad we hebben alles hetzelfde gekocht! Alleen in andere kleuren ;). Het is al donker buiten en er is niemand meer op straat. Je geeft toe dat het best wel eng is maar jullie zijn met twee dus.
Opeens hoor je een gil achter je en als je achter je kijkt is Delilah verdwenen! Je denkt dat ze een spelletje speelt en zegt dat ze nu wel terug te voorschijn mag komen. Maar ze is nergens... Je zoekt haar maar vind haar nergens. Je weet niet waar Delilah is! Opeens staat er zwart figuur met een lange mantel voor je.

next??

Reageer (4)

  • Kersenvlaai

    Oefff, had je maar moeten luisteren meid. Alice had weer is gelijk (: Snelverderr.

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Waaaah!

    1 decennium geleden
  • BornForThis

    Snel snel snel verdergaan <3

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    OEEEEH , snel verder heeeeeeeeeeel snel verder ;)

    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen