Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 21

Deel 21 =D

ben heel blij dat mijn story ineens best veel gelezen word (flower)

Plzz ik zoek echt nog iemand voor de volturi. Het is niet een typische volturilid. Belooft!! (A)

-Ashley pov.-

Als je beter wilt kijken zie je dat het een vrouw is. Als ze haar mantel afdoet zie je een prachtig mens net zoals de Cullens. Ze moet ook een vampier zijn! Die bleke huid, zij heeft geen bruine ogen, maar rode! Zij eet wel mensen. Ze komt op je af en je loopt naar achter maar het is een doodlopende steeg! Waar moet je nu heen?!

Eng creey vampiermeisje: Aangenaam, ik ben Kimberley José. (kijkt duivels) Ik heb vernomen dat je met Jasper Hale van de Cullen familie hebt. Wel laat ik je één ding duidelijk maken! Ik ken hem al veel langer dan jou en in mij heeft hij nooit belangstelling getoont. In jou wel, maar daar komt snel verandering in! Mijn krachten helpen mij wel darbij. Maar eerst en vooral moet ik mij van jou ontdoen. Sorry meisje maar het moet!


Ineens vliegt ze op je af en als je denkt dat dit het einde is word ze van je afgetrokken door iemand. Als je kijkt zie je Alice staan! Ze kijkt woedend naar Kimberley. Ze had gelijk! Je had niet moeten gaan. Nu moet Alice met haar vechten om jou te beschermen!

-Alice pov.-

Opeens weet je niet meer wat je doet... wie dat meisje in haar mantel voor je is. Wat Ashley daar doet. Je denkt alleen maar aan dat je dat meisje in haar mantel moet laten gaan. Dus doe je het het zal wel het beste zijn! Ashley rent op je af en omhelst je ze is zo blij en vraagt waar Delilah is. Je zegt dat ze gewoon thuis is. Geen idee waarom ze het vraagt maar wat je wel weet is dat dat meisje iets met je heeft gedaan! Je gedachten heeft bepaald ofzo want anders lag Ashley hier niet huilend in je armen je te bedanken dat je haar gered hebt. Dat meisje gaan we nog vaker terugzien dan we denken.

kort stukje ik weet het maar de spanning moet erin blijven he ;)
Aan al mijn lezers: Thx! voor de lieve reactie's (flower)

Reageer (4)

  • LadyMalik

    Jaa ik wil wel volturilid zijn :D
    Als je maar snelsnelsnel verder schrijft ;$.

    Liefs,

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    ik vind 'm cool!
    Ik heb 'm nu helemaal gelezen en vind dat je echt heel snel verder moet gaan! Ik neem een abo!(Y)
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Stiekem verder schrijven hè???
    Mag je altijd wel doen!!!
    Echt cool dat hij nu zo vaak gelezen wordt!

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Echt snel verder NU NU NU NU !!!!!

    IK LIEFT JOU VERHAAL ;)

    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen