Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 22

Deel 22 (A)

leuke reactie's bij deel 21 :P

Thx! Opeens na die reactie's heb ik veel inspiratie en srry dat ik nu pas een nieuwe maak maar ik was de ganse dag weg :S school en nog wat dingen. Maar nu ben ik terug

Hope you like it!

-Jasper pov.-

Delilah komt thuis dus zit je automatisch ook te wachten op Ashley. Maar ze komt niet. je denkt dat ze misschien nog snel iets uit de auto is aan het halen maar na 10 minuten nog niks. Je hebt al 100 keer aan Delilah gevraagt waar Ashley is maar ze denkt de hele tijd maar aan een wit konijn (?) alsof dat iemand haar gedachten heeft beïnvloed. Je kent maar een iemand die dat kan maar je hebt haar al 80 jaar niet meer gezien. Nu zou ze normaal 99 zijn. Maar ze zal wel ergens héél ver weg zitten...

-Ashley pov.-

Alice lijkt compleet van de wereld! Ze weet totaal niet wat ze doet en zegt. Je moet haar het hele verhaal van 's morgens tot 's avonds zeggen eer dat ze er maar een beetje van begrijpt! Alice zegt dat ze opeens alleen maar dacht aan Kimberley te laten gaan. Dat was het enige wat telde. Je hebt zo'n vermoeden dat Jasper je meer kan vertellen over deze Kimberley.

-Alice pov.-

Ashley gooit maar heel de tijd vragen naar mijn hoofd en ik kan helemaal niet meer volgen! Ze moet eerst effe het hele verhaal van voor naar achter en van links naar rechts vertellen. Na al die tijd snap ik het weer. Die Kimberley of hoe ze ook noemt is niet zomaar een vampier. Ze heeft een zeer sterke en gevaarlijke kracht. Met Delilah is alles in orde. Maar met haar geheugen weet ik niet zo zeker...

-Delilah pov.-

Wit konijn, wit konijn, wit konijn, Ashley, wit konijn, wit konijn, shoppen, wit konijn, gevaar, wit konijn, wit konijn, Alice, ik heb mijn geheugen terug! Wit konijn... Oké bijna dan :S. Je herinnert je een meisje in een zwarte mantel en opeens dacht je aan een wit konijn! Oh nee! Waar is Ashley en Alice en dat vreemde meisje.

-Jasper pov.-

De deur gaat open en daar komen Ashley en Alice aan. Je vliegt Ashley om de hals en geeft haar een lange kus. Je was zo ongerust! Ashley vraagt je mee naar je kamer te komen zodat ze je het verhaal kan vertellen. Je twijfelt er geen moment aan en gaat mee. Op m'n kamer gaat ze direct op mijn bed zitten. ze kijkt heel serieus.

Ashley: Wie is Kimberley?

Huh?? Hoe weet zij nu van Kimberley af.

Jasper: Kimberley is 80 jaar geleden weggegaan uit Forks. Naar België. Is ze terug gekomen? Ze heeft ooit gezegt dat ze terug ging komen. Maar ik had nooit gedacht dat ze dat werkelijk ging doen. Ze hield van mij. Maar ik niet van haar voor alle duidelijkheid. Dat is het zo'n beetje.

-Ashley pov.-

Als Jasper klaar is met vertellen geef je hem onverwacht een kus. Je voelt dat hij schrikt maar daarna grijnst hij. Je voelt zijn tong langs je lippen gaan en je opent je mond. Jullie tongen vinden mekaar al snel en zo zitten jullie daar een tijdje. Je voelt je gewoon hopeloos verliefd!

Reageer (5)

  • JckSparrow

    OMG, ik ga dat ook eens de hele dag denken [Voor de domme blondjes; Wit konijn :D]. Als dat my lukt bombardeer ik iedere story waar ik een abo op heb met kudo :D

    1 decennium geleden
  • Wilson

    Wit konijn wit konijn Super wit konijn wit konijn wit konijn wit konijn wit konijn verhaal! (yeah)

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    dat witte konijn is cool :P
    ga znel verder :D
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Vet cool , echt sexy , heeeeeeeel heeeeeeeeeeel snel verder , echt nu gewoon , ik kan niet zonder dit verhaal I LOVE IT , your a genius for making this .

    (K)(K) Evil Kimberley (lol)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Wit konijn!!!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen