lang geleden sorry

fiona pov.
Toen het eindelijk droog was na een paar uur gingen Seth en ik naar buiten. Het bos rook heerlijk als net geregend had. Hand in hand liepen we over het bospad. Na een paar uur zochten we een vlak plekje en legde het kleed neer op het vochtige bosgrond. Hij gaf me wat brood met zelfgemaakte salades. Ik genoot van de ei-salade op mijn brood. Seth vond het ook lekker want die at de ene boterham na de andere. “Vreetzak laat je ook iets voor mij over?” grinnikte ik en pakte een paar boterhammen uit de mand. Tevreden knaagde ik op mijn boterham met salade. Seth ging liggen en ik ging met mijn hand op zijn buik. “Schat je eet teveel hiero zie ik vet” ik kneep in zijn vel. Hij grinnikte. De zon scheen lekker in mijn ogen en na een tijdje hoorde ik een ronkend geluid. Ik zuchtte en lachte zacht. Hij was weer eens gaan slapen. Zachtjes liet ik mijn handen over zijn borst glijden. Hij maakte een vaag geluidje en bewoog zijn mond. Ik pakte de pen en papier uit zijn borstzakje. Zoek me maar als het lukt:P xx Ik legde het op zijn ogen zodat hij het gelijk zou vinden. Ik nam wat eten mee en liet mijn mobiel bij hem zodat hij me niet kon bellen en op het geluid zou komen. Op mijn sneakers rende ik stil en bijna geruisloos. Na ongeveer een half uur hard te lopen ga ik rustiger lopen. Het zal nog wel duren voor Seth wakker werd. Ik besloot hem te roepen voor de grap. “Seth honey !!” riep ik door het bos. Ik verstopte me onder een laag bladeren en ging lekker liggen.’

Seth pov.
Ik schrok wakker van een bekende stem die me riep. Snel kwam ik overeind en concludeerde ik dat ze er niet was. Ik voelde iets op mijn benen dwarrelen en zag dat het een briefje was. Ik zuchtte, af en toe was het een klein kind lichtelijk. Ik voelde mijn mobiel trillen. Een sms van Edward. Seth komen jullie naar huis en komt een sneeuwstorm gr EC. Ik zuchtte niet weer. Al 3 weken ofzo waren er stormen en dan weer dit dan dat. Verschrikkelijk. “Fiona komen het gaat sneeuwen” riep ik hard.

Fiona pov.
Ik hoorde Seth roepen. Denkt hij nou echt dat ik me zo makkelijk liet pakken? Mooi niet, stiel bleef ik liggen. De zon vertrok achter de wolken en het werd fris. Toch hield ik vol, om Seth te plagen. Ik rolde me op en langzaam viel ik in slaap. Ik droomde door de kou over een koude nacht waarin Seth koud was in plaats van warm.
Seth pov.
Fuck! Ze zou natuurlijk niet komen, het spelletje dat ze niet wou verliezen. Ik kon nu al zeggen dat ze ergens had verstopt waar het lang zoeken heen zou worden. In sneltrein vaart rende ik naar de Cullens. “Edward ze wou verstoppertje spelen en nu weet ik niet waar ze is” riep ik verschrikt. De rest sprong op en we verspreiden ons. Door de harde regen en begin van de storm konden we geen geuren meer volgen. Ik ging samen met Alice en rende door de bossen. Ik hoopte dat we haar zouden vinden. En leven zonder haar kon ik me niet veroorloven, Nee Seth niet zo erover denken. Ze zou het wel redden, ze was een sterke meid.

Fiona pov.
Langzaam werd ik wakker, ik had het koud, en dan echt koud. Het voelde alsof ik op de Noordpool zat in plaats van in koude Forks. Ik probeerde overeind te komen maar dat lukte niet, het voelde alsof ik vastgevroren was. Mijn maag rommelde van de honger ik kon niet meer opstaan. Vermoeid met honger laag ik op de ijskoude bosgrond in mijn dunne zomerkleding.

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Ik ga zo toch iets eten ze.

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Nog steeds niks gegeten.

    6 jaar geleden
  • ailine39

    ze moeten haar snel vinden warm maken en eten geven


    spannend meid

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Jaynee

    (H)(H)(H) please beloof me dat je snel weer verder gaat!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen