Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 26

Deel 26 ^^

Hopelijk lang genoeg. :'D

-jasper pov.-

Terwijl Ashley met Rosalie zit te praten zie ik dat ze haar verhaal echt erg vind. Er zijn zoveel dingen misgelopen in het leven van Rose dat je gewoon vanzelf al respect voor haar krijgt.
Dat heb ik zelf ook ondervonden nadat ik alle verhalen heb gehoord. Ashley weet mijn verhaal nog niet en weet ook niet hoeveel litekens ik heb.
Is ze er wel klaarvoor om mijn verhaal te horen? Kan ze het aan zonder vreselijk bezorgd te zijn? Maar kan ik het wel aan om het te vertellen?
Ashley komt naar me toe. Ze slaat haar armen rond mijn nek en fluistert dat ze mijn verhaal ook heel erg vind. Ik kijk haar vragend aan. Ze vertelt me dat Emmet en Rosalie mijn verhaal hebben vertelt, tot in de detail's.
Ik wou het haar best zelf vertellen, maar nu moet het ook niet meer he.
Ze vraagt wanneer Alice terugkomt omdat ze haar nog iets heel belangrijks moet vragen wat enkel Alice kan. Net als Ashley vraagt waar Alice is gaat de deur open en komen Alice, Esme en Carlisle binnen. Ashley rend snel op Alice af en sleurt voor één keer Alice mee naar haar kamer in plaats van omgekeerd.

-Alice pov.-

Na het jagen ben ik opweg terug naar huis. Ik doe de deur open en baf(!!) Daar lig ik op de grond. Ashley springt bijna op me! Ze zegt dat ze me iets heel belangrijks moet vragen.
Ik kijk vragend naar Jasper, maar hij trekt enkel zijn schouders op.
Ashley trekt me mee naar mijn kamer. Nu weet ik hoe zij zich moet voelen als ik haar weer eens meetrek. Oké Alice geen Ashley getrek meer voor jou! Voorlopig toch niet (A). Eenmaal op mijn kamer kijkt Ashley me serieus aan.
Ik kijk haar vragend aan en ze neemt een grote hap lucht en begint te praten.

Ashley: Alice, ik ben niet dom en weet ondertussen al alles over de volturi enzo. Maart ik zou graag erbij betrokken worden. Niet doen alsof ik er niks van weet. Je weet wel, rustig gewoon bellen dat alles goed met me gaat. Ik wil graag helpen waar kan. En als de volturi mij wil hebben, dan is het zo. Ik denk niet dat jullie dat gaan laten gebeuren, tenzij ik er ver naast zit natuurlijk. Ze willen jullie vermoorden en dat laat ik natuurlijk niet gebeuren! Al moet ik daarvoor mijn eigen leven opofferen. En nu moet je niet beginnen tegenspreken. Ik heb mijn eigen beslissingen al gemaakt en wil graag alles weten wat er op dit moment gebeurd. En nee, ik ben nog niet klaar met preken! Jasper is vreselijk bezorgd om me. Ik kan het maar niet uit zijn hoofd praten dat ik op dit moment echt nog veilig ben! Volgens mij werken Kimberley en de volturi samen. Heb je het nog niet door dat ze allebei verschijnen in je visioenen en dan opeens zonder aanleiding verdwijnen? Is het ook geen toeval dat ze gewoon op hetzelfde moment komen? Volgens mij moet Kimberley ons in de waan houden. Natuurlijk is ze ook op Jasper uit dat weet ik ook wel. Maar de volturi kan ondertussen gewoon slachtoffers maken terwijl wij teveel bezig zijn met Kimberley. We moeten opletten op de volturi én op Kimberley.

Ik sta effe helemaal versteld van wat Ashley mij hier zojuist allemaal heeft gezegt. Ze heeft helemaal gelijk! Ze weet alles al terwijl niemand iets heeft gezegt.
Ze weet meer dan wij denken dat ze weet! Veel meer, ze is een wonderkindje tussen de vampiers.

-Jasper pov.-

Ik zit buiten. Afgesloten van de rest. Ash is nog bij Alice. Ik moet echt effe alles op een rijtje zetten. Kimberley duikt op. De volturi wil ons uitmoorden en Ashley bijten.
Zover laat ik het niet komen. Pas als Ashley zelf beslist om een vampier te worden respecteer je het. Als ze het nooit zou willen snap je dat heel goed.
Je wilt alleen niet dat ze tegen haar wil getransformeerd word. De volturi zal al wete dat ze over een speciale gave zal beschikken. Anders zouden ze haar niet willen bijten.
Huh? Wat was dat? een flits in het bos. Dat zie je hier toch niet vaak. De weerwolven komen hier niet dus ik zou niet weten wie het is. Ik ga maar eens effe op onderzoek uit. Dedective Jasper, je moet grinniken om je eigen gedachte. Opeens staat Kimberley voor je!

Kimberley: Hoi jasper, alsjeblieft noem me niet steeds Kimberley zeg toch gewoon Kim. Ik ben heus niet zo slecht hoor. Je kent me toch? Zelfs al heel lang. Je bent nog niks veranderd. Behalve dan misschien dat je dat mensenkind als vriendin hebt. Verdien je niet iets veel beters dan dat Jasper?

Jah ze is beter voor me dan Ashley. Wow wacht! Dat is dus helemaal niet waar.
Dat doet ze dus met mijn gedachte. Ze kan mij dingen laten denken die helemaal niet waar zijn. Waarom ben ik dan immuum voor haar kracht? Omdat ik zoveel om Ashley geef?

Emmet: Jasper ga weg van dat kreng! Ze wil je gedachten veranderen! Hoe komt ze hier eigenlijk?

Kim kijkt duivels naar Emmet en Emmet gaat gewoon weg! Nu richt ze haar volledige aandacht terug op mij. Ze zegt dat ze me wel nog eens komt bezoeken, probeert me een kus op mijn wang te geven. Wat dus niet lukt omdat ik wegtrek en weg is ze...

Reageer (3)

  • SanneCullen

    jazz is immmuun voor Kim... hmmm.... ik ruik spanning :P
    snel verder!
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Nee ik wil hem zoenen (lol)
    Ik lees snel verder ik ben heel benieuwd (K) -Evil Kimberley

    1 decennium geleden
  • Fennec

    !!!!verder!!!!pleaz???

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen