Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 27

Deel 27 al (A)

lees allemaal ook eens de story van DreamingGirl =D
Bevroren tranen [Twilight]
die is leuwk!!

-Ashley pov.-

Emmet komt woedend binnengestormt. Iedereen kijkt hem vragend aan. Hij begint me daar een potje te brabbelen :S. Ik versta er helemaal niks van! Alice vraagt hem om wat rustiger te praten en dan begint Emmet opnieuw maar deze keer wel duidelijk.

Emmet: Ik zag Jasper buiten met Kimberley! Zij probeerde zijn gedachten te veranderen. Daarom ben ik nu ook binnen. Ze deed het ook bij mij. Ik liep naar binnen omdat het moest! Niet omdat ik het wou ofzo. Ik liep gewoon naar binnen! Dat mens is echt duivels. Ik heb geen idee wat ze nu aan het doen is.

Mijn hart staat even stil. Jasper en Kimberley? Samen? Buiten? Nee, hij voelt toch niks voor haar zei hij tegen mij. Loog hij?
Nee, dat doet Jasper niet. Misschien zag hij gewoon iets en is hij gaan kijken. En toen POEF stond ze er ofzo.
Laat ik het maar hopen! Jasper komt verdwaasd binnen gestapt en kijkt ons allemaal bang en waarschuwend aan. Het eerste wat hij doet is naar me toe lopen en me een kus geven. Maar geen kus zoals ik van hem gewoon ben. Nee, er zit te veel spanning in. Alsof hij op het punt staat iets te vertellen. Ik weet zeker dat het over die Kim gaat.

-Jasper pov.-

Ik geef Ash een kus. Volgens mij voelt ze dat ik gespannen ben. Ik moet wel vertellen over Kim als Emmet dat al niet gedaan heeft.
Ash kijkt mij verdrietig aan. Oh shit Emmet heeft alles al vertelt.
Ik vind Kim echt alles behalve leuk. Dus daar moet Ashley zich geen zorgen over maken.

Kim was er. Ik zach een flits en ging kijken wat het was. En daar stond ze voor me. Ze probeerde mijn gedachten te beïnvloeden. Dat voelde ik. Ze probeerde ervoor te zorgen dat ik ging denken dat zij beter voor me was dan Ashley. Vreemd genoeg had het geen effect op mij. Geen idee waarom, warschijnlijk omdat ik gewoon weet dat het niet waar is. Dus als je echt weet dat het niet waar is werkt het niet.
Haar kracht is nog altijd hetzelfde als vroeger. Alleen twijfelen de mensen nu meer en laten ze zich te snel beïnvloeden. Dus ze is eigenlijk ongevaarlijk voor ons. We moeten alleen ervoor zorgen dat ze Ashley niks gaat aandoen.


-Ashley pov.-

Gelukkig is hij niet in haar val getrapt.
Dat had ik nooit aangekund. Maar waarom zach Alice haar niet aankomen? Besloot ze het zo opeens of wist ze dat ze dit ging doen? Nee, het is overduidelijk. Ze heeft de krachten van Alice ook beïnvloed. Toch denk ik dat we moeten oppassen voor haar.
Jasper neemt mij mee naar boven, naar zijn kamer. Ik ga tegen hem aan liggen en rust met mijn hoofd tegen zijn borstkas. Hij streelt over mijn rug en geeft me een kus op mijn haren. De tijden zijn veranderd. ze zijn niet meer als een sprookje. Maar eerder als een nachtmerrie. Waar niemand in terecht wil komen. Ik ook niet. Opeens staat Jasper op en zoekt iets in zijn kast. Hij haalt een klein doosje tevoorschijn. En hij loopt terug naar me toe. Wat zit erin? En voor wat is het?

-Esme pov.-

Ocharme mijn kinderen. Ze zijn gebroken. Ze maken zich zo een zorgen over Ashley.
Ik kan maar niet geloven dat zelfs Rosalie niet meer zonder haar kan. Met Delilah is dat anders.
Zij is nu zo vaak bij die honden dat het voor hun niet meer zoveel uitmaakt. Ik zie gewoon dat Jasper gebroken is door de komst van Kim. Zo noemen we haar vanaf nu dat is veel korter uitgesproken dan Kimberley ;). Ik snap niet hoe wij soms nog een lach op ons gezicht kunnen hebben in deze tijden.
De tijden zijn zo hard veranderd.

-Carlisle pov.-

Iedereen is op dit moment zo met Ashley bezig dat ze zelfs maar heel weinig gaan jagen.
Het leven is oneerlijk, dat weet ik ook wel maar waarom gebeurt het altijd bij ons? Wij trekken precies de ongelukken aan.
Net nu Jasper zijn grote liefde heeft gevonden duikt Kim weer op. Dat brak zijn hart.
Hij weet niet wat Kim met Ashley gaat doen en wil Ashley niet meer alleen laten. Het is al zolang geleden dat Jasper is gaan jagen dat hij al enorm verzwakt is.
De tijden zijn veranderd.

-Jasper pov.-

Ik bedenkt me opeens dat ik het Ashley nu al ga geven. Voor het te laat is. Ik houd van haar, oke je wilt nog niet trouwen maar haar iets geven mag toch wel. Je weet zeker dat ze het prachtig gaat vinden.
Ze heeft ooit eens tegen je gezecht dat ze zoiets zo mooi vind. Dus ben je opzoek gegaan en heb ik het gevonden. Het is al heel oud, het heeft een romantische uitstraling. En dat vind Ashley er zo mooi aan. Ik heb het gevonden en loop nu rustig naar Ashley toe. Maar diep vanbinnen gieren de zenuwen door mijn lichaam...

Next?

Reageer (4)

  • JckSparrow

    Foutje:

    Ik houd van haar, oke je wilt nog niet trouwen maar haar iets geven mag toch wel. Je weet zeker dat ze het prachtig gaat vinden.
    Ze heeft ooit eens tegen je gezegd dat ze zoiets zo mooi vind. Dus ben je opzoek gegaan en heb ik het gevonden.

    WTFF, ik blijf zeiken O.O

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    (yeah)
    ik zie een huwelijksaanzoek komen... *voelt zich helderziend*
    ik ga snel verderlezen!
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    cute ^^ ;)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Next???JA!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen