Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 29

Deel 29

nieuw personage(A)

Naam: Nisha =D


P.s.
Kben aant denken om ondertussen nog een nieuwe story te maken (A)
Over wie of wat?
Jackon Rathbone =).
Goed idee or not??

-Ashley pov.-

De dagen verstreken. Er gebeurde niet zo heel veel. Er was geen nieuws over de volturi of over Kimberley. Het is voor een keer in de vele tijd nog eens rustig.
Over Delilah hoor ik ook niet meer veel. Ze is zo vaak bij Jacob. Ik ben bang dat onze vriendschap op het spel staat.
Maar ik zal haar zeker niet van haar Jacob wegnemen. Als ze samen gelukkig zijn is het goed. Gelukkig stuurt ze me iedere dag nog smsen. Zo houden we op het moment contact.
Alice en Edward brengen veel tijd met elkaar door, net zoals Rosalie en Emmet. Maar ik en Jasper zijn toch nog het ergst hoor. Wij wijken niet van elkaars zijde af. Behalve als hij moet gaan jagen. Maar er is altijd wel iemand thuis voor als er iets zou gebeuren. Meestal Alice, met haar kan ik toch zo goed praten over vanalles.
Ze vertelt me over haar sieraden, kleren, schoenen al die dingen waar ze verlaafd van is. Ze noemt het haar persoonlijke soort drug. Als dat een drug is wil ik die ook wel hebben hoor ;).
Nu zitten Jasper en ik op zijn kamer. We hebben een playstation aangeschaft :P. Fijn, voor als we ons vervelen. Op dit moment spelen we voetbal. Ik verlies daar ook altijd mee!


Ergens... Veel verder heeft de volturi een nieuw lid gevonden!


-Jane pov.-

Jah, dit meisje heeft een zeer sterke kracht. Haar kunnen we wel gebruiken.
Iedereen is ervan overtuigd. En dan kunnen we eindelijk De Cullens vermoorden. Ze zijn een schande voor de vamiers!
En die Ashley, die heeft blijkbaar een gave als ze vampier zou worden. Aro zij het, hoe hij heet weet? Geen idee. Maar ze is belangrijk.
Het enige probleem is dat we langs de Cullens moeten voor haar. Jasper of hoe haar vriend ook heet zal haar nooit alleen laten. Er is altijd wel iemand bij haar. Hoog tijd om daar eens verandering in te brengen!

-Nisha pov.-

Ik loop door het bos. Totdat er een heel kleine vrouw op me af komt. Oké, echt wel klein. Ze loopt op me af. Ze heeft een lange mantel aan. Als ze me aankijkt schrik ik.
Haar ogen zijn bloedrood. Zij eet mensen meer dan ik! Ergens komt ze me bekend van voor. De volturi! Shit het is Jane...

Jane: Hallo Nisha, leuk je te ontmoeten. Warschijnlijk herken je me wel. Ik ben Jane. Ik ben al dagen naar je op zoek. En eindelijk heb ik je gevonden. Loop nu ook niet weg of anders kan dat heel naar voor je aflopen. Ik kom in opdracht van Aro. Hij weet wat voor kracht je hebt, een zeer sterke. Ik weet er niks van. Kun je het me laten zien?

Ik doe maar wat ze zegt. Ik concentreer me op de boom die het dichtst bij ons staat. En opeens, staat de boom in brand.
Jane kijkt verwonderd maar daarna goedkeurend. Je kunt inderdaad wel zeggen dat ik een sterke kracht heb. Ik kan dingen in brand laten vliegen zonder ze aan te raken. Met mijn ogen als ik het zo mag zeggen.Nee, geen laserogen ofzo. Gewoon concentreren en het staat in brand.
Daardoor hebben vijanden ook geen schijn van kans om van me te winnen.
Jane wijst me dat ik haar moet volgen.
We lopen door het bos, allebei stil. Totdat ze zich omdraait.

Jane: De reden dat ik je tot hier heb laten lopen is omdat ik zeker weet dat niemand ons hier hoort. Je weet van jezelf dat je een zeer sterke kracht hebt. De volturi heeft nood aan zo iemand. We willen alle vampieren die enkel op dierenbloed leven doden. En daarna hebben we een meisje nodig. Het enige probleem is dat ze zich bij de Cullens bevind. Een van de vampier familie's die wij gaan doden. Zij heeft het schijnt een sterke kracht als ze vampier zou worden. Die hebben we ook nodig. Maar jou, jou hebben we zeker nodig. Wat vind je ervan? Jij bij ons?

Wat ik ervan vind? Natuurlijk wil ik dat. Wie wil nou niet bij de volturi horen? De machtigste vampier familie van allemaal?
Ik zou wel gek zijn als ik dat niet zou doen.
Dus ga ik met Jane mee. We komen aan in Volterra. Als we bij een grote deur, onder de grond aankomen zie ik dat er verschillende tekens op staan.
Zeker een soort spreuk ofzo. Ik heb er nog nooit over gehoord maar je vertelt ook niet zomaar dingen over de volturi aan iemand. Tenzij ze in de problemen zijn.
Als de deur opengaat zie ik ze daar allemaal al zitten. Aro komt naar me toe.

Aro: Welkom Nisha, het is geweldig dat je hier bent. Ik ben blij dat je ons voorstel aanvaard hebt. Je bent warschijnlijk al op de hoogte van ons plan. je bent er ook akkoord mee, anders was je niet meegekomen. Alsjeblieft ga zitten.


Kilometers terug...


-Alice pov.-

Ik krijg een visioen. Er is een nieuw lid bij de volturi! Ze bezit over een speciale gave. Een dodelijke gave.
Ik moet het Carlisle gaan vertellen!

Next?

Reageer (5)

  • Kersenvlaai

    Omg ik moet nu gaan maar het verhaal is fucking spannend! Dan maar verder lezen als ik back home ben ): xx

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    ...
    HUP ALICE!
    de volturi mag echt niet aan de Cullens komen!
    snel verder!
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    snel verder ;)

    (K)

    1 decennium geleden
  • LadyMalik

    Mahahaha.
    Ik ben dodeelijk ^^.

    Snelverder

    xLovee.

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Verder plz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen