Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 30

Deel 30 ö

anders gezegt al 3 keer het getal 10 :P

-Carlisle pov.-

Ik zit rustig in de zetel een boek te lezen. Maar ben met mijn gedachten heel ergens anders.
De volturi, hoe lang nog voor ze komen? Waarom komen ze maar niet dichterbij?
Al die vragen blijven onbeantwoord. Alice heeft nog altijd geen visioen gekregen. En Kim zwerft hier ook nog ergens rond.
Opeens stormt Alice de kamer binnen en roept ze dat ze een visioen had over de volturi dat ik dringend moet weten.

Alice: Carlisle, de volturi heeft een nieuw iemand erbij. Haar naam is Nisha, ze heeft een ongeloofelijk sterke kracht. Veel sterker dan die van ons. Ze kan ons zomaar vermoorden met een enkele blik! Ze kan namenlijk dingen in brand steken met enkel haar ogen, warschijnlijk zal ze er ook wel haar gedachten bij gebruiken maar dan nog! Zo een vampier heb ik nog nooit gezien? Jij wel? Nee dat dacht ik ook niet. Sorry dat ik je niet liet antwoorden maar ik moet je echt alles vertellen. Nisha ziet er onschuldig uit. Maar we mogen haar niet onderschatten. Volgens mij komt de volturi nu snel dichterbij. Ze zijn bijna klaar om te komen. Natuurlijk moeten ze zich ook ergens voeden. Daardoor winnen wij weer tijd. We moeten ergens naartoe waar ze ons niet kunnen vinden. Waar ze ons niet verwachten. Ik zat al te denken aan la Push maar daar kunnen we gewoon niet komen. Jammer want het zou wel handig zijn. Maar ook weer vreselijk verkeerd omdat ze ons daarna veel beter kunnen ruiken. Daarom heb ik dat idee al afgeschaft. Er blijft niet meer veel over Carlisle we moeten nu meteen iets doen voor ze ons vermoorden en Ashley tot een van ons maken.

Wat alice me hier verteld is zeer verontrustend. ze is in paniek, en dit kleine meisje is niet snel in paniek! Ze moet vreselijke dingen hebben gezien.
Dingen waar wij gewone vampiers niet tegenop kunnen.

-Jasper pov.-

Alice is in paniek de kamer uigerend. Naar Carlisle, ze moet iets gezien hebben. Ik wil weten wat. De volturi zal wel op komst zijn ofzoiets. Volgens mij hebben we niet veel tijd meer.
We moeten snel iets doen. Maar wat? Als Alice de kamer komt binnengestormt en ons alles heeft verteld voel ik dat Ashley gewoon bijna verstijft van schrik.
Zij wil natuurlijk niet dat we doodgaan. Ze kan ons niet meer missen, dat voel ik gewoon. En je kunt maar moeilijk zeggen dat ik er ver langs zit.
Vreemd genoeg denkt ze nog niet eens aan dat ze vampier zou worden. Alsof het haar helemaal geen schrik aanjaagt. Ze moet goed weten dat ik haar geen vampier laat worden. Niet zolang als ik erben! Ik pak haar stevig vast en druk haar tegen me aan. Haar rustig maken heeft geen zin, ze maakt zich te veel zorgen om ons. Ze draait zich met haar gezicht naar me toe en geeft me een kus. Dan gaat ze tegen me aanliggen en fluistert dat ze me niet kwijt wil, dat ze teveel van me houd.

-Edward pov.-

Wat vreselijk om Ashley haar gedachten te horen. Ze wil Jasper niet kwijt, ons ook niet maar Jasper vooral niet.
Hij betekent zoveel voor haar. Veel meer dan ik voor haar beteken. Ze wil me ook niet kwijt daar niets van ofzo!
Maar ze houd gewoon zoveel van Jasper. Net zoals ik zoveel van Alice hou. Mijn Alice. Ze komt tegen me aan liggen en ik zie dat als ze kon wenen ze dat nu gedaan zou hebben.
Ze is verdrietig en bezorgd ze wil niet dat de volturi ons gaat vermoorden en ze wil ook niet dat de volturi Ashley te pakken krijgt.
Ashley en Alice zijn twee handen op een buik. We noemen ze soms ook wel 'de super A's'.
Ashley gaat nu veel meer met Alice om dan met Delilah. Maar wat wil je ook?
Jacob laat Delilah geen minuut alleen. Dat wil hij niet, en zij ook niet. Ze is gehecht aan hem. Volgens mij verliezen Delilah en Ashley elkaar uit het oog...
dat zou zonde zijn voor hun, ze zijn al vriendinnen zolang als ze weten. En die word door die hond zomaar verpest! Warschijnlijk denkt hij nu ook hetzelfde over ons. Dat door ons Delilah niet meer met Ashley om kan gaan.


Next?
Ps is kort ik weet het =)

Reageer (3)

  • SanneCullen

    kortheid valt wel mee, hoor :P
    ik vind 'm nog steeds leuk!
    zzzzzzzzzznel verder! ;)
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Super echt waar ;)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Oh... verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen