Foto bij HOOFDSTUK 07 – Vragen

Vroeg werd ik waker. Ik had gedroomd over de geest bij Edward Cullen, Bella. Ze had vroeger in Phoenix gewoond. Waarom ze naar Forks ging was me een raadsel, maar ik zou er vroeg of laat achterkomen.
Ik stapte uit bed en ik ging naar de badkamer. Ik keek in de spiegel en daar zag ik mezelf. Ik had een bleke huid en bruin haar. Ik leek wel wat op Bella alleen had ik een ander kleur ogen. Bella had bruine ogen en ik had zwarte ogen, zoals dat bij de vrouwelijke kant van de familie altijd zo was geweest.
Ik kleedde me om in een spijkerbroek met een shirt er op en toen liep ik naar beneden. Oma had al mijn ontbijt kaargelegd en er lag een brief op. ik pakte het op en begon te lezen.

Ben naar het ziekenhuis om daar te werken voor de kinderen in de wachtkamer.
Ik verwacht me wel ’s avonds thuis.
Ga naar schoo,l zoek het verder uit over die geest Bella.
Ik probeer wat uit de mensen hier te halen.
-xxx-


Ik keek een beetje teleurgesteld naar mijn bord. Oma had altijd gewerkt, maar meestal was dat tijdens schooltijd.
Toen ik mijn ontbijt op had, had ik nog een half uur voordat ik weg zou gaan. Ik liep naar de tv en ik zapte naar TMF. Ik keek er even naar, maar ik was er niet bij met mijn hoofd. Michael was nog steeds niet terug en normaal was hij er altijd als ik wakker werd. Ook zat Bella me dwars. Waarom sprong ze? Wat was het gevaar dat haar deed springen? Waarom dacht ze dat het gevaar zou ophouden als ze zou springen? En wat was haar relatie met Edward Cullen?

Reageer (1)

  • Vivaldi

    Ik hou van deze story<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen