Bella kon haar vraag niet meer afmaken, want ik begon zo hard als ik kon met haar op m’ n rug te rennen naar het huis van de Cullens. Mijn huis...

Snif snif. Verbaasd snoof ik deze nieuwe geur op. ‘Is er iets?’ Vroeg Bella toen ik stopte met lopen. ‘Neen, niet echt... Alleen... Ik ruik iets dat ik nog nooit heb geroken...’. Bella sprong van mijn rug en ging tegen een boom zitten. ‘We zullen even uitrusten misschien ben je wat moe...’ Ik zag dat ze nog een beetje wantrouwig was, maar dat minderde gelukkig. ‘Hoe ben je eigenlijk bij die klif terechtgekomen Bella?’ Ik was nieuwsgierig. Bella werd rood. ‘Ik dacht dat ik Jacob had gezien, hij is een weerwolf en...’ ‘Weerwolf!?!’ Riep ik uit. “Baf!” ‘Grrrrrrrrrrrr...’ Ik keek recht in 2 ogen zo donker als de nacht.
Er was een groot roodbruin beest op me gesprongen. En was nu heel vijandig en bedreigend aan het grommen. Bella was bang opgesprongen en stond 20 meter verder. Tot mijn grote angst voelde ik dat de weerwolf zo ongeveer even sterk was als ik... De weerwolf brulde luid en gooide zijn kop in zijn nek en ontblote zijn tanden om venijnig toe te happen. ‘Kaiit!’ Het grote beest brulde het uit van de pijn en sprong van me. Nu de weerwolf uit mijn zicht was gesprongen zag ik dat Rosalie achter het beest was gesprongen en hem ik zijn rug had gebeten. Ze liep snel naar me toe ‘Alles in orde?’ Ik knikte, ik had niks. Rosalie trok me recht en liep weer op de weerwolf af. Ik liep naar Bella en trok haar in een boom. ‘Laat me los!’ Riep ze. ‘Hoezo?’ Ik snapte er niets meer van. ‘Rosalie stop!’. ‘Die weerwolf is Jacob, mijn beste vriend...’ Jammerde Bella. De weerwolf sprong op Rosalie en sprong direct terug recht.
Ik rilde toen ik zag hoe Rosalie iets uitspuwde. Het grote beest liep gewond en met grote passen de bossen in. Ik liet Bella zakken en sprong daarna zelf ook naar beneden. ‘Bella? Bella!’ Edward kwam aangelopen en gaf Bella een knuffel. Carlisle kwam ook tevoorschijn. ‘Goed gedaan Jenna, en jij Rosalie, moest je schamen!’. Rosalie werd knalrood ‘Wat! Dat monster viel Jenna aan!’. Carlisle keek me ernstig aan. ‘Is dat zo Jenna?’ Ik knikte. ‘Hij sprong op me, en wou me juist bijten toen Rosalie hem beet.’ Bella liet Edward los en ze kwam er ook bij staan. ‘Jacob is geen vijand, hij is een vriend!’. ‘Voor jou Bella, niet voor hen!’. Iedereen draaide zich geschrokken om toen een reusachtige jongen met een roodbruine huid het bos uit strompelde. Hij had alleen een spijkerbroek aan, daardoor kon je de wonde zien op zijn rug waaruit bloed droop. ‘Jacob!’ Bella wou op hem aflopen maar Edward greep haar vast. ‘Hier blijven Bella.’ Jacob kneep zijn ogen samen.
Carlisle nam een stap in de richting van Jacob. ‘Kom hier, dan kan ik je verzorgen.’. Jacob gromde vijandig. ‘Ik ga nog liever dood smerige bloedzuiger!’. ‘Ok, dan gaan we weg. Komen jullie?’ Iedereen draaide zich om, en liep weg. Ik bleef verward naar Jacob kijken. ‘Jenna, kom je ook?’ Emmet hield zijn hoofd schuin. Ik schudde verward mijn hoofd ‘Euh, ja ik kom!’. Ik liep de Cullens achterna. 5 minuten later waren we al bij hun huis. ‘Kom, dan breng ik je naar jou kamer!’ Rosalie trok me mee.

Reageer (6)

  • Dreambelievr

    Het zou zo leuk zijn als ze een visioen van Bella en Jacob kreeg. Wel handig die gaven. Zo hoef je niet alles in detail aan haar uitleggen. En ze lijkt meer te zien dan alleen het verleden. Ze lijkt te kunnen zien wat er echt in iemands hoofd omgaat. Hun diepste verlangens en dat soort dingen.

    1 decennium geleden
  • sseemmaa

    GEWELDIG!(H)

    1 decennium geleden
  • Odile

    Maar als een vampier een weerwolf bijdt. Zo iemand als Jake. Dan gaat hij dood.

    1 decennium geleden
  • KarinBlack

    dat is zielig voor Jacob xD

    1 decennium geleden
  • Recidivism

    wauw geweldfig!!!!!
    ik kan gwen niet stoppen wauw!!!!
    ik wou bij de ander hfst ook schrijbven maar moest doporlezen!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen